INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAOK - OFI 3-0

Răzvan Lucescu, salvat de VAR! Cum a trecut de la 0-1 la 1-0 în aceeași fază la meciul cu OFI

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de - Publicat duminica, 16 ianuarie 2022 14:02 / Actualizat duminica, 16 ianuarie 2022 15:17

PAOK Salonic a învins-o pe OFI Creta cu 3-0, însă echipa antrenată de Răzvan Lucescu a avut nevoie de ajutorul VAR la 0-0.

Cu VAR, este posibilă ca la PAOK - OFI scorul să se transforme din 0-1 în 1-0. Răzvan Lucescu a profitat de această schimbare. În final, a câștigat cu 3-0. A 7-a victorie în serie a alb-negrilor, a 5-a în campionat.

Gol după 31 de secunde. Anulat!

În minutul 49:25, pe un contraatac rapid, Zivkovici a vrut să centreze în fața porții, pentru Mitriță. Vouros, fundașul dreapta al oaspeților, a blocat, dar mingea i-a sărit din gheată în mână. Zivkovici a cerut henț și 11 metri. 

Arbitrul Fotias nu a dat nimic, nici asistentul de pe acea parte nu a reacționat, deși era aproape. Acțiunea s-a derulat și, peste fix 31 de secunde, OFI a deschis scorul: Tsilianidis.

De-abia atunci a intervenit VAR. L-a avertizat pe „central”, acesta a revăzut intervenția lui Vouros și a dictat penalty, anulând reușita lui Tsilianidis, în ciuda protestelor celor de la OFI. Lovitură de pedeapsă transformată de Kurtici.

Răzvan Lucescu, salvat de VAR! Cum a trecut de la 0-1 la 1-0 în aceeași fază la meciul cu OFI

Alt meci, fază similară, decizie diferită

Jurnaliștii greci și-au amintit un episod similar, cu o altă hotărâre. Pe 12 septembrie, la PAOK - Giannina 0-1, balonul trimis de Mitriță i-a sărit lui Kargas din picior în mână. „Centralul” a considerat involuntar hențul, a lăsat jocul să continue, VAR nu a spus nimic, iar englezul Mark Clattenburg, șeful arbitrilor eleni, a confirmat acea decizie.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

E scandal la Manchester United! Rangnick „împunge” o vedetă: „Nu a vrut să fie în lot!” » Răspunsul a venit imediat

Scandalul continuă la Betis - Sevilla » Antrenorul, acuzat că i-a cerut jucătorului să simuleze că îi este rău!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1319238838149008
Serban Radu  •  16 Ianuarie 2022, 22:39

Dupa atatia ani ,grea engleza !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează