INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RUSIA

VIDEO + FOTO Deadpool a ridicat trofeul de campioană pentru Zenit! Cum a ales Dzyuba costumul: „Avem asta în comun”

Artem Dzyuba (32 de ani), atacantul celor de la Zenit Sankt Petersburg, s-a costumat în personajul „Deadpool”, la petrecerea de titlu din Rusia. +1   FOTO
Artem Dzyuba (32 de ani), atacantul celor de la Zenit Sankt Petersburg, s-a costumat în personajul „Deadpool”, la petrecerea de titlu din Rusia.

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 16:26 / Actualizat luni, 03 mai 2021 16:43

Artem Dzyuba (32 de ani), atacantul celor de la Zenit Sankt Petersburg, s-a costumat în personajul „Deadpool”, la petrecerea de titlu din Rusia. 

„Deadpool”, eroul unei serii de filme create de Marvel, a fost apariția care a surprins la petrecerea de titlu a lui Zenit. Miile de fani din tribune, în Rusia accesul lor fiind permis, au apreciat inițiativa căpitanului Dzyuba și au aplaudat în picioare momentul ridicării trofeului.

Dzyuba, costumat în Deadpool la petrecerea de titlu

„Deadpool poate face orice. Cel mai interesant lucru în cazul lui este puterea de regenerare. Și eu dețin această calitate, avem asta în comun. Am cumpărat costumul de ceva timp. Am vrut să fac ceva special la cel de-al treilea titlu din carieră. L-am dat jos imediat ce am ajuns în vestiar. E foarte călduros, mă sufocam în el”, a explicat Dzyuba, la Match TV.

7 titluriare Zenit în Rusia în era post-sovietică

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Valencia și-a demis antrenorul după înfrângerea cu Barcelona » Cine va prelua echipa

Surprinzător! Secretul succesului lui Guardiola e apărarea: „A încătușat cvartetul Haaland, Kane, Mbappé și Neymar”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
22cea
22cea  •  03 Mai 2021, 17:06

Mai bine se costuma in Ivan Turbinka .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează