INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Valencia și-a demis antrenorul după înfrângerea cu Barcelona » Cine va prelua echipa

Javi Gracia, ex-antrenor Valencia // foto: Guliver/gettyimages
Javi Gracia, ex-antrenor Valencia // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 15:37 / Actualizat luni, 03 mai 2021 15:38

După înfrângerea cu Barcelona, scor 2-3, Valencia l-a demis pe antrenorul Javi Gracia (51 de ani).

„Valencia CF l-a informat pe Javi Gracia de demiterea sa din funcția de antrenor al primei echipei, începând cu ziua de luni. Clubul ar dori să îi mulțumească public pentru munca și dedicarea sa în perioada în care a antrenat echipa, și ar dori să îi ureze succes pe viitor”, se arată într-un comunicat al „liliecilor”.

Voro, antrenor interimar la Valencia

Salvador Gonzalez, supranumit „Voro”, va fi antrenor interimar până la finalul sezonului, în cele 4 meciuri rămase din acest sezon.

Valencia a avut un sezon dezastruos sub comanda lui Javi Gracia. „Liliecii” au câștigat doar 11 dintre cele 38 de meciuri jucate sub comanda antrenorului spaniol, adunând 12 egaluri și 15 înfrângeri.

Javi Gracia o lasă pe Valencia pe locul 14 în La Liga, la 6 puncte de prima poziție retrogradabilă. Valencia nu a avut un parcurs ideal nici în Cupa Spaniei, unde a fost eliminată de Sevilla în optimi, după 0-3.

Mai multe știri despre cluburile din Spania:

Barcelona, victorie crucială la Valencia » Recital Lionel Messi: „dublă” și gol superb din lovitură liberă! Ce bornă a atins

Este oficial: Real Madrid a pierdut un titular înainte de returul cu Chelsea

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
171875491077582
Costel Chelaru  •  03 Mai 2021, 16:02

Amunt Valencia!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close