INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID

Este oficial: Real Madrid a pierdut un titular înainte de returul cu Chelsea

Real Madrid nu va putea conta pe Varane la returul cu Chelsea // foto: Guliver/gettyimages
Real Madrid nu va putea conta pe Varane la returul cu Chelsea // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 03 mai 2021 15:13 / Actualizat luni, 03 mai 2021 15:47

Real Madrid nu se va putea baza pe Raphael Varane (28 de ani) în returul semifinalelor Ligii Campionilor, cu Chelsea.

  • În tur, la Madrid, scorul a fost 1-1.

Fundașul francez, schimbat la pauză în ultimul meci al „albilor”, cu Osasuna (2-0), a fost supus unor investigații, care au dezvăluit că a suferit o leziune la mușchii abductori din piciorul drept*. Această accidentare îl va ține pe Varane departe de teren cel puțin 10 zile, ceea ce înseamnă că Zidane nu va putea conta pe unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai săi cu Chelsea, miercuri, 5 mai.

*Mușchii abductori sunt responsabili cu mișcarea de abducție, adică de îndepărtare a membrelor față de linia mediană a corpului. Aceștia sunt deseori încurcați cu mușchii adductori, cei care trag membrele spre linia mediană a corpului.

Real Madrid, probleme mari cu accidentările

Varane nu va fi singurul absent din tabăra madrilenilor. Din defensivă vor lipsi și fundașii dreapta Dani Carvajal și Lucas Vazquez.

În schimb, Sergio Ramos și Ferland Mendy ar putea reapărea în formula de start după ce au fost ținuți pe tușă de probleme medicale în ultima vreme. Cei doi s-au antrenat alături de grup luni, cu două zile înainte de cel mai important meci al sezonului pentru Real Madrid.

Cum ar putea arăta Real Madrid cu Chelsea: Courtois - Nacho, Militao, Ramos, Mendy - Kroos, Casemiro, Modric, Valverde - Benzema, Hazard / Vinicius jr.

VIDEO. Varane, gol în Cupa Spaniei pentru Real Madrid

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Antonio Conte, după succesul lui Inter în Serie A: „Operă de artă. Am făcut din jucători neobișnuiți să câștige trofee luptători fără egal”

Fantastic! Se retrage din fotbal la o vârstă fragedă pentru a deveni medic: „Vreau să-mi transform al doilea vis în realitate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  03 Mai 2021, 17:07

Daca o tinem asa il bagam pe Zizou in.teren sa avem 11 jucatori. Trebuie scapat de Sanitas cat mai repede

Vezi toate comentariile (1)
Comentează