INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  JUVENTUS TORINO

E clar! Pogba s-a hotărât unde vrea să se transfere în această vară: "A transmis familiei" » Suma ameţitoare pe care o va primi Juventus

Paul Pogba, foto: reuters
Paul Pogba, foto: reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 iulie 2016 12:40

Paul Pogba este cel mai dorit jucător din lume în acest moment, iar echipe mari ca Real Madrid, Manchester United sau PSG se bat pentru semnătura lui.

În acest moment, Juventus vrea în continuare să-l ţină la Torino, dar sumele ameţitoare care sunt anunţate zi de zi în presa internaţională nu dau şanse foarte mari pentru ca fotbalistul să continue în Italia.

Iar francezul s-a hotărât unde vrea să joace din sezonul viitor. Nu la Real Madrid unde este dorit obsesiv de Zinedine Zidane, ci la Manchester United alături de Jose Mourinho. Chiar L'Equipe a anunţat informaţia în ediţia de astăzi: "Pogba şi-a exprimat clar dorinţa să se întoarcă la Manchester după 4 ani de la plecare. A transmis familiei că vrea în Anglia".

Mai mult, se pare că Mino Raiola, agentul jucătorului, a vorbit de luni despre posibilul transfer al lui Pogba în Anglia. Raiola este şi agentul lui Henrikh Mkhitarian, alt fotbalist ajuns în această vară la United.

Juventus va fi recompensată cum se cuvine după acest transfer, nu mai puţin de 110 milioane de euro urmând să primească pentru Pogba, mutare care va deveni cea mai scumpă din istorie.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (22)
162226290863433
Cristea Scorteanu  •  10 Iulie 2016, 08:43

gazistu
gazistu  •  08 Iulie 2016, 22:11

in loc la cine sa joace la Real? dar la barca? in loc la cine? la Iniesta, busquets, rakitic, arda turan, denis suarez, alex song, unde?

redshow
redshow  •  08 Iulie 2016, 16:07

Daca pogba valoreaza 110 milioane atunci Ronaldo cat valoreaza ???? 500 de milioane ????? Messi ???? un miliard ????

Vezi toate comentariile (22)
Comentează