INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

E Messi sau nu un lider în vestiarul Barcelonei? Un fost căpitan al catalanilor spune cum este cu adevărat argentinianul

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 octombrie 2018 21:12

Xavi Hernandez, actualmente la Al Sadd în Qatar, a vorbit despre Leo Messi într-un interviu acordat presei din Spania.

"Văd un Leo stratosferic, care devine mai bun de la an la an. Nu mă pot opri din zâmbit când îl văd jucând. Sunt sigur că va continua să ne surprindă. Stăpânește perfect tot ce ține de acest sport, poate marca pe cont propriu, poate oferi pase filtrante ca nimeni altul. E de pe altă planetă", a declarat Xavi.

Întrebat despre antrenorul care a reușit să scoată maximum de la Messi, Xavi a oferit o replică măgulitoare: "Cred că lucrurile stau exact invers. Leo ne-a făcut pe toți cei din jurul lui mai buni. Pentru mine a fost o onoare să împart vestiarul cu el atât de mult timp".

Fostul mijlocaș al Barcelonei a vorbit și despre criticile pe care Maradona i le-a adus lui Messi (detalii AICI).

"Mie Messi mi se pare un lider desăvârșit, atât pe teren cât și în afara lui. Poate e mai tăcut în vestiar, dar asta nu-i știrbește din merite. Întotdeauna se arată în cele mai dificile momente, are personalitate. Nu sunt deloc de acord cu ceea ce spune Maradona, dar suntem oameni diferiți, e firesc să nu avem aceleași opinii".

Vezi și: Poveste savuroasă cu Leo Messi și un coleg de națională: "Nu, nu-mi poți face asta! Dormi în fața casei" :)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează