INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RANGERS A FOST RETROGRADATĂ

E oficial! Glasgow Rangers a fost exclusă din prima ligă! » Ce se întîmplă cu Goian?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 04 iulie 2012 17:44

Astăzi a fost dată oficial decizia pentru clubul lui Dorin Goian. Cea mai titrată echipă din Scoţia a fost exclusă din prima ligă. Problemele financiare pe care legendarul club le avea i-au fost fatale.

"Protestanţii" aşteptau decizia cluburilor din Scottish Premier League să vadă dacă vor continua. Cum voturile nu le-au fost favorabile, clubul a fost retrogradat, anunţă Mediafax. 

"În cadrul reuniunii de astăzi, cluburile din Scottish Premier League (SPL) au votat masiv împotriva cererii grupării Rangers de a juca în prima ligă", a anunţat SPL, într-un comunicat. 

Glasgow Rangers nu apărea nici în calendarul oficial al campionatului Scoţiei, ediţia 2012-2013. Fiscul se află într-un litigiu cu clubul scoţian pentru a recupera peste 70 de milioane de lire sterline. Green, fost preşedinte la Sheffield Unitedm a creat o nouă societate pentru ca echipa să supravieţuiască. 

Nu era singura condiţie pentru ca Rangers să rămînă în prima ligă. Pentru a continua în elita fotbalului din Scoţia mai era nevoie de acordul cluburilor din Scoţia. Clubul avea nevoie de minim 8 voturi pozitive, din 12.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
roversio
roversio  •  04 Iulie 2012, 21:02

Cititi tot ce misca pe piata transferurilor pe TransferMarket.ro ! Vezi pe TransferMarket.ro cu cine a semnat vedeta lui RANGERS, Steven Naismith, unde ajunge Lekic (killer-ul Barcelonei), ce jucator a adus Villas-Boas la Tottenham cu 10 mil. de euro, cine l-a cumparat pe Msakni (vedeta Tunisiei), ce transferuri a facut Udinese etc.

daninhodj
daninhodj  •  04 Iulie 2012, 20:18

asa ca in Scotia mai exista doar o singura echipa: Celtic!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează