INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INEDIT

Ea e actrița care l-a dat peste cap pe Mourinho » Reacția a fost genială: "La naiba, ce idiot!"

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de Florin MateiJURNALISPORT - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 15:01

E bine știut faptul că Jose Mourinho este un om care are întotdeauna cuvintele la el, dar întâlnirea cu Jennifer Aniston l-a făcut pe ”The Special One” să amuțească.

Cel puțin așa relatează jurnalistul britanic Rob Beasley în biografia pe care i-a scris-o antrenorului, ” Jose Mourinho: Up close and personal”.

Întâlnirea dintre actriță și portughez ar fi avut loc la Los Angeles, într-un turneu din presezon la care participa Chelsea, echipa antrenată în acea vreme de Mou. Delegația londoneză era cazată la hotelul Beverly Hills, la fel ca fosta soție a lui Brad Pitt.

În timp ce îi povestea lui Beasley despre vacanța eșuată pe care o avusese în Brazilia, portughezul, care vorbește fluent 5 limbi și este ”stăpânul unui milion de cuvinte”, așa cum îl descrie jurnalistul, a amuțit, concomitent cu ceilalți membri ai staff-ului lui Chelsea, atunci când în lobby-ul hotelului și-a făcut apariția frumoasa vedetă.

Aniston a zâmbit către grupul de oameni încremeniți, după care s-a făcut nevăzută, prilej pentru Mourinho să exclame: ”La naiba, Brad Pitt, ce idiot!”, aluzie la faptul că actorul a divorțat de Jennifer pentru a începe o relație cu Angelina Jolie.

Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
mariuss72
mariuss72  •  23 Septembrie 2016, 16:18

Vorbeste fluent cinci limbi :))))))))) Voi l-ati ascultat cu vorbeste in engleza?

dinamo4eva
dinamo4eva  •  23 Septembrie 2016, 16:14

Nu se compara cu Jolie .

catalynn
catalynn  •  23 Septembrie 2016, 15:31

Io unul sunt de acord cu Mou ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează