INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Echipa lui Lucescu nu-şi revine: FC Harkov - Şahtior Doneţk 0-0

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 octombrie 2008 00:00


Echipa antrenată de Mircea Lucescu, Şahtior Doneţk, la care internaţionalul român Răzvan Raţ a fost rezervă, a remizat, duminică, în deplasare, cu ocupanta ultimului loc în clasament, FC Harkov, scor 0-0, într-o partidă contând pentru etapa a 12-a din campionatul Ucrainei, informează AFP.

În urma acestui rezultat, Şahtior a acumulat 15 puncte şi ocupă poziţia a opta în clasament, ierarhie pe care o conduce Dinamo Kiev, cu 31 de puncte.

Mijlocaşul român Tiberiu Ghioane a intrat pe teren în minutul 84 al meciului pe care echipa sa de club, Dinamo Kiev, a câştigat-o sâmbătă în deplasare cu Tavrya Simferopol, scor 3-1. 

În etapa a 12-a s-au mai disputat, sâmbătă, următoarele partide: Arsenal Kiev-Vorskla Poltava 0-0, Karpat Lvov-Metalurg Zaporoje 0-0, Kryvbas-Iliciveţ Mariopol 0-0, Cernomoreţ Odessa- Dnepr Dnepropetrovsk 1-1 şi Zorya-FC Lvov 1-1.
 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  26 Octombrie 2008, 20:55

Luce, u-hu-hu, ia-ți valiza și te du!

 •  26 Octombrie 2008, 20:55

Luce, u-hu-hu, ia-ți valiza și te du!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează