INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Echipele din Manchester pregătesc mega-transferuri pentru iarnă » Jucători de la Real Madrid și Borussia Monchengladbach în vizor

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2016 14:48

Deși perioada de transferuri s-a încheiat în urmă cu puțin timp, marile cluburi ale Europei au început deja să se gândească la perioada de iarnă, punându-și scouterii să urmărească anumiți jucători.

Cel mai important zvon legat de un viitor transfer o are în prim-plan pe Manchester United, echipă care ar dori să îl cumpere pe James Rodriguez (25 de ani), de la Real Madrid. Mutarea este una destul de probabilă, ținând cont de faptul că James nu este unul dintre preferații lui Zidane, fiind de cele mai multe ori introdus din postura de rezervă.

Mutarea îi surâde jucătorului, mai ales că Jose Mourinho i-a transmis faptul că rolul său la echipă va fi unul important. În sezonul precedent, columbianul a reușit să strângă 32 de partide, marcând de 8 ori și oferind 10 pase decisive.

Pe lângă aducerea columbianului, Manchester United dorește să dea o adevărată lovitură pe piața transferurilor, dorind să îi ofere lui Mourinho o echipă demnă să se bată la trofeul Ligii Campionilor. Mai precis, diavolii doresc să îl aducă și pe colegul lui James, galezul Gareth Bale. În această tranzacție Wayne Rooney, legenda lui United, ar avea avea de suferit. Jurnaliștii din Marea Britanie menționează că fotbalistul ar putea fi cedat.

Interesul lui United pentru Bale a atras atenția lui Perez, președintele oferindu-i lui Bale un salariu considerabil mai mare și punându-i o clauză uriașă, de 500 de milioane de euro.

Guardiola îl vrea pe fratele lui Eden Hazard

Guardiola a rămas impresionat de perioada petrecută În Bundesliga, la Bayern și dorește să își întărească echipa cu jucători de la Borussia Monchengladbach. Este vorba de fratele lui Eden Hazard, Thorgan (23 de ani) și Mahmoud Dahoud (20 de ani). Acesta din urmă este considerat următoarea vedetă a naționalei Germaniei, evoluând ca mijlocaș central. Jucătorul de origine siriană a atras și atenția lui Juventus și Liverpool.

sursa: www.football365.com

(Răzvan Stângă)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
plischi
plischi  •  16 Septembrie 2016, 16:05

nu peste mult timp, nationala germaniei va deveni "una refugiata"...

plischi
plischi  •  16 Septembrie 2016, 16:02

ascundeti-l pe gnohere!

dinamo100
dinamo100  •  16 Septembrie 2016, 15:34

Ma intreb cand o sa se sparga "bula" asta a bugetelor uriase ale marilor cluburi... Seamana destul de bine cu bula imobiliara din 2007-2008...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează