INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Vești bune pentru Ancelotti » S-a refăcut la timp pentru finala Ligii Campionilor: „Sunt 100% pregătit”

Eden Hazard și Luka Modric
Foto: Imago
Eden Hazard și Luka Modric Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 24 mai 2022 18:04 / Actualizat marti, 24 mai 2022 19:11

Eden Hazard (31 de ani) a avut un nou sezon sub așteptări, evoluând foarte puțin pentru Real Madrid. Chiar și așa, belgianul spune că a depășit toate problemele de ordin medical și este pregătit să își ajute clubul în marea finală din Liga Campionilor.

  • Meciul Liverpool - Real Madrid, finala Ligii Campionilor din acest sezon, va avea loc pe 28 mai, la Paris, de la ora 22:00, și va putea fi următit liveTEXT pe GSP.ro

„Los Blancos” au avut parte de un sezon foarte bun, cucerind cel de-al 35-lea titlu în Spania și calificându-se în ultimul act din Liga Campionilor. Performanțele au fost însă reușite fără ca Eden Hazard să se afle în prim-plan, fiind mai mult accidentat. În Europa, belgianul a apucat să joace doar în 3 meciuri, adunând 83 de minute de joc.

Selecția se face pe ochi frumoși?! Două decizii inexplicabile luate de Edi Iordănescu în alcătuirea lotului pentru Liga Națiunilor
LIGA NAȚIUNILOR
Selecția se face pe ochi frumoși?! Două decizii inexplicabile luate de Edi Iordănescu în alcătuirea lotului pentru Liga Națiunilor

Eden Hazard, pregătit să o ajute pe Real Madrid în finala Ligii Campionilor

Chiar și așa, belgianul, care a fost chinuit de accidentări în ultimele sezoane, a declarat că acum este la capacitate maximă, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere mental.

„Mă simt foarte bine acum, nu mai am probleme la picior. În plus, sunt pregătit și din punct de vedere mental pentru această finală. Sper să joc și să îmi ajut echipa. Secretul nostru este reprezentat de forța grupului. Real Madrid nu înseamnă doar cei 11 titulari, întreg lotul este foarte important. 

„Liverpool este o echipă puternică și cu siguranță are mari așteptări de la acest meci. Trebuie să fim atenți și să jucăm cât mai bine pentru a cuceri a 14-a Ligă a Campionilor”, a declarat optimist Eden Hazard pentru site-ul clubului madrilen.

Eden Hazard, transfer nereușit făcut de Real Madrid

Adus pe „Bernabeu” de la Chelsea, în vara lui 2019, pentru 115 milioane de euro, Eden Hazard nu s-a ridicat în niciun moment la nivelul așteptat de Florentino Perez și de fani. Deși a primit numeroase șanse de la Zinedine Zidane, francezul preferându-l adesea pe belgian în detrimentul lui Vinicius Junior, fostul jucător al celor de la Chelsea a dezamăgit.

Nici accidentările nu au stat departe de Hazard, astfel că belgianul a ieșit încet, dar sigur din planurile madrilenilor. Vinicius Junior și Rodrygo, tinerele talente aduse de Florentino Perez în 2018, respectiv 2019, au confirmat în scurtă vreme, fiind, inclusiv în prezent, unii dintre oamenii-cheie ai Madridului din acestă ediție a Ligii Campionilor.

Totul despre Liverpool - Real Madrid, finala Ligii Campionilor:

Citește și alte știri despre fotbalul internațional:

Erik ten Hag a fost prezentat oficial la United » Planurile olandezului + Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

Pericol pentru Istvan Kovacs » O provocare „Specială” în AS Roma - Feyenoord

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează