INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Eden Hazard s-a fotografiat pentru prima oară cu însemnele lui Real Madrid » Cum a fost surprins în vacanța din Marbella

Eden Hazard e la un pas să se înțeleagă cu Real Madrid
Eden Hazard e la un pas să se înțeleagă cu Real Madrid

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 iunie 2019 17:57

Eden Hazard, vedeta celor de la Chelsea, a disputat ultimul meci în tricoul londonezilor în victoria categorică din finala Europa League cu Arsenal, 4-1. Acum, mijlocașul de 28 de ani se pregătește pentru mutarea la Real Madrid.

Transferul intens vehiculat are șanse mari să se materializeze, suma de transfer fiind de aproximativ 130 de milioane de euro.

Aflat în vacanță în Spania, la Marbella, unde se relaxează după un sezon epuizant, Hazard a oferit, indirect, primele semne că oficializarea mutării la Real Madrid e doar o chestiune de zile. El a fost surprins în timp ce se fotografia ținând în mână un tricou al madrilenilor, care îi aparținea cel mai probabil copilului unui turist.  

Eden Hazard, alături de un tricou cu însemnele Realului // FOTO: Daily Mirror

110 goluri şi 92 de pase decisive are Hazard în 352 de meciuri în 7 sezoane la Chelsea. Are șase trofee, 2 titluri (2014-15, 2016-17), FA Cup (2017-18), League Cup (2014-15) şi Europa League (2012-13, 2018-19)

20 de goluriîn toate competiţiile a reuşit belgianul în acest sezon, cel mai bun al său la Chelsea. De la Mark Hughes, în Cupa Cupelor contra Barcelonei, nimeni n-a reuşit o "dublă" în finală pentru o echipă engleză

„Nu sunt jucătorul lui Real Madrid, însă, ca suporter al lui Zidane, sunt foarte bucuros că s-a întors. Fotbalul avea nevoie de el” Eden Hazard, Chelsea

Vezi și: Anunț șoc al lui Messi: „Nu știu dacă voi merge la Mondialul din Qatar!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează