INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

EDER MILITAO LA REAL MADRID // VIDEO+FOTO Șocant! Lui Militão i s-a făcut rău la prezentare și a părăsit conferința!

FOTO: Reuters // Lui Eder Militao i s-a făcut rău la conferința de presă +4   FOTO
FOTO: Reuters // Lui Eder Militao i s-a făcut rău la conferința de presă

Articol de - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 17:15

Éder Militão, fundașul în vârstă de 21 de ani cumpărat de Real Madrid de la FC Porto, a amețit, a avut dureri de cap și nu a mai putut răspunde la întrebări.

Încă de pe 14 martie era oficial transferul. Real Madrid anunța că l-a achiziționat pe fundașul central brazilian Éder Militão, plătind clauza de reziliere pe care o avea cu FC Porto.

50.000.000 € este clauza de reziliere, de șapte ori mai mult decât achitase clubul lusitan pentru el în 2018, când îl cumpărase de la São Paulo (7 milioane)

După ce a cucerit cu Seleção Copa América, jucătorul în vârstă de 21 de ani a venit ieri la Madrid și a fost prezentat astăzi la prânz pe „Santiago Bernabéu”.

La conferință, când trecuse deja mai mult de o oră de la startul ceremoniei, brazilianului i s-a făcut rău. Dintr-odată a amețit, a avut dureri de cap. Paharul de apă băut în fața ziariștilor nu l-a ajutat deloc. Nu mai putea răspunde la întrebări.

Și-a cerut scuze și a părăsit sala de conferințe, urmând să fie văzut de medicii lui Real Madrid.

 

FOTO: Reuters // Lui Eder Militao i s-a făcut rău la conferința de presă +5 FOTO

VEZI ȘI:

Leo Messi nu a fost inclus în echipa ideală de la Copa America! Starul Argentinei, ignorat după scandalul provocat la finalul turneului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
heisenberg_75
heisenberg_75  •  10 Iulie 2019, 19:21

A ajuns la 5 dimineata. Nu a dormit. Examen medical de 3 ore. Nu a mâncat. Emoțiile . Căldura. Am vazut prezentarea in direct

Vezi toate comentariile (1)
Comentează