INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

Leo Messi nu a fost inclus în echipa ideală de la Copa America! Starul Argentinei, ignorat după scandalul provocat la finalul turneului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 iulie 2019 15:00

CONMEBOL (Confederația Suadamericană de Fotbal) a publicat cel mai bun „11” de la Copa America 2019. Leo Messi, 32 de ani, a fost ignorat însă de oficiali.

Așa cum era de așteptat, cei mai mulți fotbaliști din echipa ideală sunt din naționala Braziliei (5), formația care a cucerit trofeul. Urmează Peru (2) și Uruguay, Argentina, Chile și Columbia cu câte unul.

ECHIPA IDEALĂ (4-3-3): Alisson (Brazilia) - Dani Alves (Brazilia), Gimenez (Uruguay), Thiago Silva (Brazilia), Trauco (Peru) - Paredes (Argentina), Arthur (Brazilia), Vidal (Chile) - Rodriguez (Columbia), Guerrero (Peru), Everton (Brazilia)

Messi nu a fost inclus în primul „11”, iar argentinienii suspectează că decizia de a-l ignora pe starul Barcelonei e urmare a scandalului pe care l-a făcut la finalul meciului cu Chile, 2-1, din finala mică, când a fost eliminat.

Messi a refuzat să vină la ceremonia de premiere și să își ridice medalia de bronz, iar la final a atacat în termeni duri corupția din CONMEBOL și arbitrajul care ar fi ajutat-o pe Brazilia să ajungă până în finală.

Copa America 2019 a fost câștigată de Brazilia, după ce a învins în finală Peru cu scorul de 3-1.

*știre de Alexandru Barbu

Citește și:

Lionel Messi, scandal imens: a refuzat medalia și a pornit războiul: „Noi nu trebuie să facem parte din această corupție!”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
englezu
englezu  •  11 Iulie 2019, 08:40

Messi se apropie de finalul carierei. Cand fizicul începe să " te lase ", începi să vorbești mai mult si uneori, fără a avea dreptate. Va apune si steaua lui Messi ! Varsta nu iartă pe nimeni ! Asta este viata.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează