INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SASSUOLO - INTER 1-2

Dzeko, pe urmele „Fenomenului” Ronaldo! Bosniacul l-a făcut uitat pe Lukaku

Dzeko, pe urmele „Fenomenului” Ronaldo! Bosniacul l-a făcut uitat pe Lukaku // sursa foto: Imago
Dzeko, pe urmele „Fenomenului” Ronaldo! Bosniacul l-a făcut uitat pe Lukaku // sursa foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 03 octombrie 2021 11:17 / Actualizat duminica, 03 octombrie 2021 11:33

Edin Dzeko (35 de ani) a intrat în repriza a doua a meciului Sassuolo - Inter (1-2) și a întors rezultatul, cu un gol și un penalty obținut. Din 1986-'97 o nouă achiziție a lui Inter n-a mai marcat de șase ori în șapte meciuri.

Inter a revenit la victorie după remiza albă în Ligă cu Șahtior. Un succes muncit cu Sassuolo (2-1), decis de schimbările lui Simone Inzaghi de după pauză, în urma unei alte reprize încheiate în dezavantaj. Încă un meci în care s-a remarcat Edin Džeko, care deja începe să-l facă uitat pe Romelu Lukaku, vândut cu 115 milioane de euro în vară lui Chelsea.

Dzeko, gol la prima atingere!

Achiziția low-cost de 35 de ani a nerazzurrilor și-a pus din nou amprenta în jocul trupei lui Simone Inzaghi. Deși n-a fost titular, atacantul bosniac a egalat la doar 33 de secunde de la introducerea în locul lui Perisici, a procurat penalty-ul transformat de Lautaro Martinez și a mai avut și un gol anulat cu VAR, pentru ofsaid: „În viața mea n-am mai înscris chiar la prima atingere de balon! Eu dau mereu totul pe teren indiferent de cât timp joc”.

Dzeko, revitalizat la Inter

Fostul vârf al Romei a ajuns la șase goluri în șapte meciuri din această ediție de Serie A. Din 1996-1997, de la „Fenomenul” Ronaldo, niciun alt fotbalist al lui Inter nu mai reușise în sezonul de debut o asemenea performanță! E la un singur gol distanță de bilanțul din întreaga stagiune trecută în campionat. 

„Mă așteptam la acest randament, îmi cunosc calitățile și pentru asta m-a luat Inter. Am suferit și am învins. Suntem puțin obosiți, dar cine a intrat în repriza a doua a dat mai mult decât sută la sută. Nu ne gândim la titlu, luăm totul meci cu meci”, a explicat revelația Dzeko.

Chiricheș l-a scăpat la penalty

Vlad Chiricheș a fost integralist sâmbătă la Sassuolo și s-a descurcat bine până la pauză. Căpitanul „naționalei” l-a scăpat însă pe Džeko la faza în care Consigli l-a faultat în careu pe bosniac. Gazzetta dello Sport l-a notat cu 6: „Viața cu Correa a fost mai simplă, dueluri câștigate, zero probleme. Altă peliculă a rulat în repriza a doua. A încercat să-l limiteze pe Lautaro și s-a angajat în bătălii în câmp deschis cu Perisici”.

4 meciurila rând cu gol înscris are Džeko în acest campionat la Inter. Bosniacul nu mai reușise asta de patru ani, la Roma legând 5 jocuri ca marcator

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Florin Andone, exclus din lot și trimis în tribună! Pentru ce a plătit atacantul lui Cadiz!

Nervi și certuri la Barcelona după primul gol marcat de Atletico!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
leu.mr
leu.mr  •  03 Octombrie 2021, 15:06

E distractiv ca aproape nimeni nu se gindeste sa cistige un campionat !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează