INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CAN 2021

Efectele secundare ale virusului: „Anomalie cardiacă post-Covid pentru Ounas”

Adam Ounas// Foto-IMAGO / ZUMA Wire
Adam Ounas// Foto-IMAGO / ZUMA Wire

Articol de - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 12:15 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 14:47

Antrenorul algerian Djamel Belmadi (45 de ani) a explicat de ce atacantul Adam Ounas (25 de ani) nu a jucat la Cupa Africii: „A redevenit negativ, dar Confederația a decis că sunt necesare mai multe teste”.

Încă un jucător african acuză complicații legate de coronavirus. Consecințele Covid ar fi fost cele care l-au împiedicat pe Adam Ounas să intre pe teren în Cupa Africii, unde Algeria, campioana en-titre, a fost deja eliminată în faza grupelor (a terminat ultima, cu doar un punct), fără ca atacantul lui Napoli să poată juca un singur minut!

Ianis Hagi s-a accidentat în cel mai recent meci jucat de Rangers » Primele informații
SCOȚIA
Ianis Hagi s-a accidentat în cel mai recent meci jucat de Rangers » Primele informații

Investigații suplimentare

Motivele au fost dezvăluite de selecționerul Djamel Belmadi: „Există unele studii medicale, dar pentru el sunt necesare investigații cardiace suplimentare. Adam a fost pozitiv la Covid-19, după ce a repetat testul și rezultatul a fost negativ.

În acel moment era necesar sa se facă radiografii toracice și multe alte analize, medicii înregistrând o anomalie cardiacă. Asta nu inseamnă automat că are o problemă, dar era legat de testul lui pozitiv și Confederația Africană a decis că nu poate juca”.

Auba și Lemina, trimiși acasă din cauza problemelor cardiace

Belmadi a explicat apoi că, după apariția unui caz pozitiv, „există o mașinărie infernală care pornește. Dacă spunem că jucătorul are virusul s-a terminat, nu-l mai vedem! Am văzut jucători precum Aubameyang sau Lemina de la Gabon, care au părăsit turneul din cauza unor probleme cardiace

Deci nu puteam spune totul, existau regulamente stricte”. Mai mulți fotbaliști s-au plâns de astfel de complicații provocate de noua tulpină Omicron, care pot conduce la accidente neprevăzute sau chiar tragedii pe terenul de fotbal.

VIDEO Rezumat Coasta de Fildeş - Algeria

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Juventus și Arsenal „se bat” pentru golgeterul din Serie A!

Oscar, prima reacție despre posibilul transfer la Barcelona: „Părțile au luat legătura”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
contrabas3
contrabas3  •  23 Ianuarie 2022, 02:07
Postat de Achenbach Frederikk pe 22 Ianuarie 2022, 15:18

Evident ca nu se specifica daca este cu vaxul facut. *** Still counting....Tineti-o tot asa e abia inceputul......unde e Geambasu sa isi expuna ineptiile ca 97% sunt inteligenti ca sunt vaxinati......

Sergio Aguero s-a retras complet din viața sportivă, în urmă cu 4 săptămâni, după ce s-a transferat de la Machester City la Barcelona, unde nu a jucat nici un singur meci oficial!!! Motivul - probleme la inimă. Motivul? Hmm… ——— Am scris despre el de câteva ori sub alte articole cu același subiect, și de fiecare dată comentariul mi-a fost șters complet de către râvnitorul cenzor activist de la gesepe.

matei14
matei14  •  22 Ianuarie 2022, 17:58
Postat de Viorel Nicoara pe 22 Ianuarie 2022, 15:14

:))))))))Sigur, de la vaccin. Multă prostie in capul vostru.

Nimeni nu spune ca e de la vaccin sau nu. Dar de ce nici macar nu se ia in calcul posibilitatea asta? Mai ales cand este cazul de o persoana din grupa de risc pentru reactii adverse, adica barbati 16-28 ani.

terra.nova
terra.nova  •  22 Ianuarie 2022, 16:31
Postat de catalynn pe 22 Ianuarie 2022, 16:23

A absolvit “școala vieții” și se laudă cu diploma … :-)))

Asta pare sa fie numitorul comun la toti intãlijãnții de pe aici :))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează