INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Oscar, prima reacție despre posibilul transfer la Barcelona: „Părțile au luat legătura”

Oscar
Foto: Imago
Oscar Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 20:13 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 20:59

Oscar (30 de ani), mijlocașul brazilian al celor de la Shanghai Port, a comentat posibilitatea de a se transfera la FC Barcelona.

După ce s-a scris că Barcelona este interesată de aducerea lui Oscar, pe care catalanii îl consideră înlocuitorul perfect pentru Coutinho, împrumutat la Aston Villa, mijlocașul a vorbit despre situația sa.

Hristo Stoichkov a dat de pământ cu Ousmane Dembele: „Pe vremea mea, tu nici măcar nu mi-ai fi curățat ghetele”
SPANIA
Hristo Stoichkov a dat de pământ cu Ousmane Dembele: „Pe vremea mea, tu nici măcar nu mi-ai fi curățat ghetele”

Acesta confirmă negocierile dintre cele două cluburi și dezvăluie că vrea să ajungă pe „Camp Nou”, însă nu știe dacă mutarea se va produce acum sau la vară, din cauza problemelor pe care catalanii le au cu înregistrarea de noi jucători.

„În momentul de față, se discută. Există interes pentru mine, părțile au luat legătura. Barcelona trece prin momente dificile, are dificultăți în a înregistra noi jucători. Trebuie să vorbesc și cu clubul meu, poate ar fi mai bine să vin la sfârșitul sezonului”, a declarat Oscar potrivit Marca.

18milioane de euro este cota de piață a lui Oscar, conform transfermarkt

Oscar a fost adus de Shanghai Port în 2017 de la Chelsea, în schimbul a 60 de milioane de euro. Brazilianul a impresionat la formația chineză, unde a reușit 50 de goluri și 93 de pase decisive în 150 de meciuri.

O nouă mutare de tip Paulinho?

Barcelona nu ar fi la prima mutare de acest fel. În august 2017, catalanii anunțau transferul lui Paulinho (33 de ani), alt mijlocaș brazilian care evolua în China. Barcelona plătea atunci 40 de milioane de euro celor de la Guangzhou FC în schimbul său, spre surprinderea fanilor și a oamenilor de fotbal.

Mijlocașul a avut evoluții apreciate la Barcelona, unde a evoluat până în ianuarie 2019. Paulinho a bifat 49 de meciuri în tricoul „blaugrana”, în care a reușit 9 goluri și 3 pase decisive. În prezent, Paulinho evoluează pentru Corinthians, în prima ligă din Brazilia.

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Momente cumplite trăite de familia unui star de la Manchester United: hoții i-au spart casa în timpului meciului cu Brentford! Soția și copiii erau înăuntru

Abia refăcut după o accidentare, Ansu Fati a suferit o recidivă în meciul de Cupă » Cât va lipsi

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează