INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BARCELONA - REAL MADRID 1-1

EL CLASICO 2019 // Malcom, lăudat! + Jucătorii Barcelonei trag un semnal de alarmă după egalul cu Real Madrid, 1-1: "Trebuie să ştim să jucăm şi fără Messi!"

Articol de - Publicat joi, 07 februarie 2019 11:37

BARELONA și REAL MADRID au amânat pentru retur verdictul în privinţa primei finaliste a Cupei Regelui, egalul 1-1 pârând mulţumitor în ambele tabere.

Însă mai ales pentru catalani, care nu au contat pe Messi decât pentru ultima jumătate de oră şi au alergat, mai bine de o repriză, să anuleze avantajul asigurat de Lucas Vázquez.

"Trebuie să ştim să jucăm şi fără el. Aşa am bătut-o pe Real cu 5-1 la Madrid. Messi e un superjucător, dar ne-am descurcat şi cu el pe bancă. Golul reuşit de Malcom ne-a dat încredere", a explicat fundaşul Semedo.

"Malcom a fost interesant"

Brazilianul (din nou "Malcom X", ca după egalul cu Inter din Ligă), scos epuizat în minutul 76, a fost cel mai bun om al lui Valverde miercuri, chinuindu-l teribil pe Marcelo. Atacantul de 21 de ani l-a păcălit pe Ramos şi a plasat lângă bară mingea respinsă de celălalt stâlp al porţii la şutul lui Suarez. "Calicarea e deschisă, însă va trebui să marcăm pe Bernabeu. Sunt foarte mulţumit de Malcom, a intrat bine în combinaţii, în dreapta, şi a fost iute cu mingea. Jocul său a fost chiar interesant, dincolo de golul înscris", declară antrenorul Valverde. 

"Mă suprinde cât de dezinvolt joacă Vinicius la doar 18 ani. Îl cunosc bine de când a venit şi are mare merite în rezultatele echipei, fiind ajutat mult şi de colegi. S-a adaptat excelent" Santiago Solari, antrenor Real

25 de meciuri fără eşec (23 de victorii şi două egaluri) pe Camp Nou este seria Barcelonei în Cupa Regelui, între 2013 şi 2019. Record egalat din perioada 1978-1986

"Ramos trebuia eliminat!"

Gerard Piqué a avut iar un dinte contra lui Sergio Ramos, reproşându-i arbitrului Mateu Lahoz că nu l-a dat afară pe căpitanul blanco: "Merita cartonaşul roşu, dar ce putem face?".

Fundaşul madrilen a primit repede, în minutul 10, un avertisment (al 23-lea în El Clasico) pentru un fault la Semedo. A intrat tare asupra lui Artur şi s-a implicat în altercaţia cu Suárez, fără să încaseze al doilea cartonaş. Uruguayanul a fost mai aproape de "roşu".

CITEȘTE ȘI:

Remiză în El Clasico! Calificarea în finală rămâne deschisă pentru returul din 27 februarie

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează