INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID, A 13-A OARĂ CAMPIOANA EUROPEI

El e singurul jucător de la Real Madrid care nu şi-a luat «la revedere» în mod public de la Zidane

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Socaciu NarcisJURNALISPORT - Publicat sambata, 02 iunie 2018 12:18

Gareth Bale, 28 de ani, este singurul fotbalist al "albilor" care nu a scris niciun mesaj pe rețelele de socializare la despărţirea de Zidane.

Majoritatea jucătorilor de la Real Madrid au postat mesaje în care şi-au exprimat respectul faţă de acesta. Tehnicianul de 45 de ani a surprins pe toată lumea cu decizia sa, la doar câteva zile după ce a adus pe "Bernabeu" cel de-al treilea trofeu UEFA Champions League consecutiv.

Bale a fost activ ieri pe reţelele de socializare, felicitându-l pe Lucas Vazquez pentru că a devenit tată, şi a făcut câteva glume cu Toni Kroos, însă nu a scris nimic despre Zidane.

Relaţia dintre Gareth Bale şi Zinedine Zidane nu a fost deloc una bună. Starul galez s-a înfuriat când Zizou l-a "uitat" pe banca de rezerve şi i-a preferat în locul său pe Isco sau pe Asensio. În finala UEFA Champions League, Bale a intrat după pauză, înscriind două goluri cu Liverpool în victoria cu 3-1. După meci, Bale a dat de înţeles că vrea să plece şi a anunţat că va lua o decizie în scurt timp: “ Am nevoie să joc săptămânal, iar asta nu s-a întâmplat în acest sezon dintr-un motiv sau altul. Trebuie să discut în vara aceasta despre viitorul meu cu agentul de joc".

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează