INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Elis Bakaj, debut în naționala Albaniei contra României: „A fost o rușine” » Acuze de blat după meciul din preliminariile EURO 2008: „Eu nu știam nimic”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 mai 2022 10:54 / Actualizat duminica, 15 mai 2022 11:42

În vârstă de 34 de ani, Elis Bakaj a vorbit la GSP LIVE despre debutul la echipa națională a Albaniei, care s-a petrecut într-un meci cu România, 1-6, din preliminariile EURO 2008.

Pe 21 noiembrie 2007, în ultimul meci din preliminariile Campionatului European, România câștiga clar la București, grație unor goluri marcate de Nicolae Dică (o dublă), Daniel Niculae (o dublă), Gabi Tamaș și Ciprian Marica.

„Suma plătită de Dinamo pe mine a fost mai mare decât ce a apărut” » Afirmații surprinzătoare în direct la GSP Live
DINAMO
„Suma plătită de Dinamo pe mine a fost mai mare decât ce a apărut” » Afirmații surprinzătoare în direct la GSP Live

VIDEO Elis Bakaj, debut la naționala Albaniei într-un meci cu România: „A fost o rușine! Eu nu știam nimic”

Elis Bakaj, care atunci avea 20 de ani, a intrat pe teren în ultimele 7 minute. Acesta a vorbit la GSP Live despre meci, declarând că nu știe dacă meciul a fost blat, așa cum s-a vorbit la acea vreme în Albania.

„Pentru mine a fost ceva frumos, chiar dacă am intrat la 5-1. A fost ultimul meci pe stadionul vechi (n.r. - Lia Manoliu). Eu aveam 20 de ani, era primul meci la națională. 

Eu nu știam nimic. După meci, am auzit și noi. Dar nu știam 100%. Toată lumea a vorbit atunci. A fost o rușine. Dar eu nu știam nimic. Cine îi spunea ceva unui jucător de 20 de ani? Am auzit, așa cum ai auzit și tu. Dar eu nu știu nimic. 

Urăsc astfel de lucruri. E cel mai urât lucru pe care-l poate face un jucător de fotbal. Eu nu am făcut niciodată. Mai bine mă lăsam, mai bine nu joci. E urât, nici nu vreau să vorbesc”, a spus Bakaj la GSP LIVE.

27 de meciuriși un gol a strâns Bakaj în naționala Albaniei

„La naţionala Albaniei au fost jucători fără caracter, pentru care primează banul”

La finalul meciului, Rudi Vata, fost internațional albanez, a acuzat jocuri de culise.

Să-l fi văzut pe Otto Baric (n.r. - antrenorul Albaniei) cum urla la pauză la jucători să nu se facă de ruşine... Dar în Est este foarte uşor să convingi un jucător să evolueze într-un anumit fel când ştie că poate câştiga o grămadă de bani mimând fotbalul. La naționala Albaniei au fost şi mai sunt destui jucători fără caracter, pentru care primează banul înaintea cinstei de a juca pentru ţara lor. 

Câţiva jucători au fost fericiţi după acel 6-1. Nu toţi au fost implicați, dar a fost de-ajuns să intre în afacere cei mai reprezentativi fotbaliști pentru ca să se ajungă la acel 6-1 atât de rușinos pentru fotbalul albanez. Aşa e într-o ţară săracă”, declarat Vata, citat de evz.ro.

Caseta meciului România – Albania 6-1

Elis Bakaj, debut în naționala Albaniei contra României: „A fost o rușine” » Acuze de blat după meciul din preliminariile EURO 2008: „Eu nu știam nimic”

România, cu Victor Pițurcă pe bancă, a strâns 29 de puncte în Grupa G, după 12 puncte, depășind Țările de Jos (26) și Bulgaria (25).

Citește și: 

Fostul jucător de la Dinamo povestește prin ce a trecut când s-a operat după o accidentare gravă: „Nu era nimeni în spital. Am zis «Gata! Nu mă mai trezesc»”

Portretul făcut de italieni lui Daniel Boloca, surpriza selecționerului + De ce l-a refuzat pe Hagi

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
gepeto
gepeto  •  15 Mai 2022, 18:44

Ce mega echipa era atunci albania. La nivel cu cipru sau muntenegru. Au facut blat cu jucatori no name. Ca ii dadwau banii afara din casa

leu.mr
leu.mr  •  15 Mai 2022, 13:42

Si pe bulgari de ce i-ati incurcat, v-a platit Olanda ?

108779877311497
George Ionescu  •  15 Mai 2022, 12:58

...cum sa faci blat cu Albania?...ce nu puteam sa i batem pe bune ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează