INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EMILIANO SALA

EMILIANO SALA // UPDATE Familia lui Sala nu renunță » N'Golo Kante vrea să finanțeze căutările avionului prăbușit

Articol de - Publicat vineri, 25 ianuarie 2019 22:40

Rudele atacantului argentinian dispărut cu avionul care îl ducea la Cardiff refuză să accepte ideea morții şi Liga respectă decizia. În Anglia însă, va fi comemorat înaintea partidelor din weekend din Cupă.

UPDATE

N'Golo Kante, mijlocașul francez al lui Chelsea, vrea să finanțeze căutările până în momentul în care avionul va fi descoperit, anunță TimeSport. 

Știrea inițială

După trei zile de cercetări fără rezultat, autoritățile galeze au decis să oprească operațiunile de găsire a avionului dispărut de pe radar luni seară şi în care se aflau Emiliano Sala şi pilotul aparatului.

Familia argentinianului refuză să accepte că el nu mai poate fi în viață şi a cerut Ligii franceze să nu se țină moment de reculegere la meciurile din acest weekend.

"Nu va avea loc nicio manifestare de omagiere a lui Sala, în semn de respect față de rudele, apropiații şi colegii de la Nantes", a anunțat preşedintele Nathalie Boy de la Tour.

Transfer înregistrat

Mai mult, pe rețelele de socializare s-a creat hashtagul prin care Ben Yedder cheamă la mobilizare pentru descoperirea lui Sala.

Vârful francez al Sevillei a fost primul jucător ce i- a dedicat un gol fostului "canar", cu un mesaj pe tricou după reuşita de miercuri din "sferturile" Cupei Regelui Spaniei, cu Barcelona.

Doar englezii din Premier, unde nu a mai ajuns să joace Sala, deşi semnase cu Cardiff (transferul de 17 milioane € plus două milioane bonus fusese înregistrat la FIFA cu câteva ore înaintea tragediei!), nu țin cont şi îl vor omagia înaintea partidelor din "16-imile" Cupei. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează