INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  NANTES - TOULOUSE 2-0

EMILIANO SALA // Gest emoționant al căpitanului lui Nantes în memoria lui Emiliano Sala, la meciul de aseară

Emiliano Sala
Emiliano Sala

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 12:05

Nantes a trecut de Toulouse, 2-0, într-un meci din optimile Cupei Franței. Nicolas Pallois, căpitanul lui Nantes, a jucat cu 9 pe spate, cel pe care l-a purtat Emiliano Sala, iar fanii l-au aplaudat: „Am decis să-l îmbrac pentru Emi, însă va rămâne al lui”. Iar antrenorul Vahid Halilhodžici promite: "Vreau să-i facem finala cadou lui Sala"

Ciprian Tătăruşanu a revenit la Nantes după problemele de la spate şi a securizat poarta în „optimile” Cupei Franţei, 2-0 cu Toulouse, reuşind câteva intervenţii remarcabile. A fost încă un meci în memoria lui Emiliano Sala, pe care nimeni nu-l poate uita pe «La Beaujoire».

Mai ales cel mai bun prieten al său, Nicolas Pallois, cel care l-a condus la aeroport înaintea zborului tragic spre moarte. Căpitanul a fost încurajat vibrant şi aplaudat de fanii "canarilor", iar Brigade Loire i-a cântat melodia dedicată în minutul 15, chiar după golul lui Coulibaly.

„Nu mă pot bucura”

A fost răspunsul celor 9.141 de spectatori la gestul tulburător făcut de fundaşul francez. Pallois a jucat marţi seară cu tricoul lui Sala! "În Cupă sunt 18 numere şi lipsea un 9. Am decis să-l port pentru Emi, însă rămâne al lui pentru totdeauna. Le mulţumesc suporterilor, ne-au susţinut enorm în aceste două săptămâni teribil de grele. Nu pot să mă bucur, nici să surâd astăzi, însă sunt mândru că ne-au fost alături", a mărturisit Nicolas.

„Finala ar fi specială”

Antrenorul Vahid Halilhodžici a promis să meargă până la Paris: "Sunt fericit că atacanţii au marcat. Cupa ar putea să ne ofere ceva special în situaţia noastră. Mai avem două meciuri, de ce nu ne-am califica? Ar fi un cadou pentru a cinsti memoria lui Sala". Poate nu întâmplător al doilea gol l-a dat tot un atacant, Limbombe. 

48de goluri în 133 de jocuri pentru Nantes a marcat Sala. Atacantul argentinian de 28 de ani, al cărui avion a fost găsit pe fundul Canalului Mânecii, se transferase la Cardiff pentru 17 milioane de euro

Citește și:

Oceanograful care a descoperit epava avionului în care se afla Emiliano Sala insista ca acțiunea să continue: „De ce localizezi avionul iar apoi renunţi la scoaterea lui?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează