CAMPIONATE  ·  POVESTE

Emmanuel Adebayor, poveste cutremurătoare: „Mă gândeam: «De ce să mai trăiesc?». Am cumpărat pastile și am vrut să mă sinucid”

Emmanuel Adebayor // FOTO: Guliver/GettyImages +3 FOTO
Emmanuel Adebayor // FOTO: Guliver/GettyImages

Vineri, 26 Aprilie 2019, 16:42

Emmanuel Adebayor, atacantul togolez trecut pe la Arsenal și Real Madrid, a povestit cum a fost la un pas de sinucidere.

Emmanuel Adebayor, 35 de ani, este în prezent legitimat la Istanbul Basaksehir, în prima ligă din Turcia, și a acordat un interviu pentru Daily Mail în care a povestit amănunte cutremurătoare, inclusiv momentul în care a vrut să se sinucidă.

„ Aveam 16 ani și tot ce voiam era să îmi ajut familia. Dar membrii familiei puneau o presiune uriașă pe mine. Când ești într-o familie săracă, toată lumea e unită. Dar când unul are succes, parcă le ești dator tuturor.

La Metz aveam aproape 3.500 de euro pe lună, iar familia mea dorea o casă de aproape 600.000 de euro. Clubul era sătul de mine, din cauza comportamentului. Îmi aduc aminte că într-o noapte mă gândeam «Ce fac aici? Nimeni nu este mulțumit de mine. De ce să mai trăiesc?».

Era o farmacie lângă apartamentul meu și am cumpărat cutie după cutie de pastile. Cei de acolo nu au vrut să mi le vândă, așa că le-am spus că sunt pentru ajutor umanitar în Togo. Am pregătit totul, am băut multă apă.

Când totul era gata, mi-am sunat cel mai bun prieten. Era miezul nopții și mi-a spus să nu mă grăbesc. Mi-a zis că am pentru ce să trăiesc. «Ai potențialul să schimbi Africa». După aceea, m-am gândit și am spus «Ești un vânzător de visuri. Acum, eu nu mai cumpăr visuri». Discuția m-a făcut să renunț la ideea de a mă sinucide. M-am gândit că Dumnezeu sigur a mai păstrat ceva”, a declarat Emmanuel Adebayor pentru Daily Mail.

De-a lungul carierei, Adebayor a jucat la Metz, AS Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid, Tottenham Crystal Palace și Istanbul Basaksehir. Antonia e în top 10 cele mai frumoase femei din lume. Ce a putut sa spună Codin Maticiuc despre ea i-a lăsat mască pe toți

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1