INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA AMERICA

VIDEO Imagini IMPRESIONANTE la Argentina - Chile: Maradona 3D pe gazon, apoi show Messi!

Diego Maradona a fost omagiat înainte de Argentina - Chile. Sursă foto: Twitter sport.sky.it +17   FOTO
Diego Maradona a fost omagiat înainte de Argentina - Chile. Sursă foto: Twitter sport.sky.it

Articol de GSP - Publicat marti, 15 iunie 2021 09:54 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 10:58

Argentina și-a început parcursul de la Copa America cu un egal în fața lui Chile, 1-1. Supergolul lui Messi a fost insuficient pentru „pume”, într-o partidă prefațată de un moment special dedicat legendarului Diego Armando Maradona. 

Startul meciului a fost prefațat de un moment de-a dreptul emoționant. Organizatorii l-au omagiat pe Diego Armando Maradona, cel care a încetat din viață în luna noiembrie a anului trecut. 

O hologramă tridimensională a fostului mare fotbalist a apărut pe Estadio Olimpico Nilton Santos din Rio de Janeiro, totul pe ritmurile melodiei „Live is Life”, într-un veritabil spectacol de lumină și culoare gustat din plin de fanii de toate vârstele ai celui care a fost „El Pibe D'Oro”. 

+13 FOTO

VIDEO. Messi a înscris un gol senzațional în Argentina - Chile 1-1

Însetat să reușească o performanță majoră și în tricoul Argentinei, Messi a oferit cea mai spectaculoasă fază a partidei. A deschis scorul în minutul 33, dintr-o lovitură liberă executată magistral, în vinclu, și a celebrat golul în stilul lui Maradona, cel care i-a fost un părinte spiritual „Puricelui Atomic”. 

Imagini IMPRESIONANTE la Argentina - Chile: Maradona 3D pe gazon, apoi show Messi!

N-a fost de ajuns pentru „pume”. Chile a egalat în repriza a doua, prin Vargas, după ce în prealabil Arturo Vidal ratase de la punctul cu var. 

Starul Barcelonei a rămas în teren până la final, dar n-a mai putut „perfora” poarta lui Claudio Bravo. Pentru Argentina, urmează derby-ul de pe 19 iunie cu Uruguay.

foto: Guliver/Getty Images
+13 FOTO

73 de goluriare jucătorul de 33 de ani în tricoul Argentinei pentru care a debutat în 2005

Messi, încrezător în șansele echipei sale să câștige trofeul 

„Cred că suntem puternici ca grup. Majoritatea jucătorilor sunt împreună de mult timp, am jucat deja la o Copa America împreună. Cred că avem experiența necesară. Suntem în continuare în pregătiri și cred că suntem pe drumul cel bun". 

Messi are oportunitatea să devină jucătorul cu cele mai multe apariții în tricoul naționalei Argentinei. În prezent, atacantul Barcelonei se află pe locul secund, cu 145 de selecții, la numai două lungimi distanță de fostul său coleg de la Barcelona, Javier Mascherano, care s-a retras din fotbal.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

EXCLUSIV Cristiano Ronaldo și Loți Boloni, întâlnire secretă în Ungaria: „Eu sunt maghiar, n-ar fi frumos să apar alături de el”

FOTO Spania - Suedia 0-0 » Furia Roja s-a stins! Prima mare surpriză de la Euro

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close