INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Emoționant! Și-a pierdut părinții într-un atac terorist, iar acum Cristiano îl ajută să trăiască în Marea Britanie: "Muncește din greu pentru viitorul tău"

Articol de Andrei BăeșuJURNALISPORT - Publicat luni, 23 ianuarie 2017 10:45

Proaspătul Balon de Aur, Cristiano Ronaldo, a ales să sară în ajutorul unui micuț orfan pe nume Haidar Mustafa, acesta pierzându-și părinții într-un atac cu bombă din Beirut în noiembrie 2015, atac care a fost mai apoi revendicat de ISIS, conform The Sun.

El a supraviețuit datorită mamei sale, Sheila, care l-a protejat pe micuț de explozie, punându-se în fața sa.

Unchiul său, Mohammad, alături de soția lui, au înaintat demersul de a încerca să-l aducă pe băiețelul de doar 4 ani în Marea Britanie pentru a locui cu ei. Acum, unchii lui Haidar beneficiază de sprijinul portughezului, care este dispus să plătească pentru ca această mutare să aibe loc.

"Mă bucur să aud că ești bine și-ți doresc un viitor frumos oriunde vei trăi. Urmează-ți visele și muncește din greu ca ele să devină realitate!", i-a transmis Ronaldo micuțului fan al celor de la Real Madrid prin intermediul ziarului britanic The Sun.

Ibericul se mai întalnise cu Haidar în anul 2015, când băiatul venise în vizită pe stadionul Santiago Bernabeu pentru a-și cunoaște idolul după tragicul incident.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1209648529071792
Dan Erchedi  •  23 Ianuarie 2017, 19:46

Impresionant. Suflet de aur!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează