INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Disputat de PSG, Real Madrid și Barcelona, senzația de doar 16 ani din Brazilia a luat marea decizie

Endrick, în stânga // foto: Guliver/gettyimages
Endrick, în stânga // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 31 octombrie 2022 17:25 / Actualizat luni, 31 octombrie 2022 17:46

Tânărul atacant Endrick (16 ani), senzația fotbalului brazilian, a ales Real Madrid ca viitorul său club, în ciuda interesului dinspre Barcelona și PSG.

Real Madrid a început „operațiunea Endrick”. Internațional brazilian U17, Endrick a fost promovat la prima echipă a celor de la Palmeiras încă de când a împlinit 16 ani!

El este privit drept un talent uriaș în Brazilia, țară de unde Real Madrid i-a recrutat la o vârstă fragedă și pe Vinicius Junior și Rodrygo, și a atras deja atenția mai multor granzi din Europa, precum Real Madrid, Barcelona și PSG.

Suporterii și două personaje-cheie au achitat salariile restante de la Dinamo: „Nu a fost un secret”
dinamo
Suporterii și două personaje-cheie au achitat salariile restante de la Dinamo: „Nu a fost un secret”

Endrick, senzația fotbalului brazilian, ar fi ales-o pe Real Madrid

Deși mai multe cluburi importante bat la ușa sa, Endrick ar fi ales-o pe Real Madrid, potrivit Fichajes, care citează publicația El Debate.

Aceștia scriu că jucătorul și anturajul său au fost convinși de insistența „blanco”, care a acționat prin scouterul-șef Juni Calafat.

Rămâne ca Real Madrid să bată palma cu Palmeiras în privința sumei de transfer. Clubul brazilian cere 60 de milioane de euro, clauza de reziliere din contractul sud-americanului, dar Real Madrid este dispusă să ofere maximum 40 de milioane de euro, întrucât ar mai dura cel puțin doi ani până când Endrick ar ajunge la Madrid.

La doar 16 ani, Endrick are deja două goluri și o pasă decisivă în 4 meciuri la echipa mare a celor de al Palmeiras. La U20 are cifre chiar mai impresionante, 6 goluri în 7 meciuri! Plus 5 goluri în 4 partide la reprezentativa U17 a Braziliei.

VIDEO cu primul gol înscris de Endrick pentru Palmeiras

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Omul pe care l-au susținut marii sportivi a pierdut cursa pentru funcția de președinte al Braziliei! Câte voturi a înregistrat contracandidatul său

Ancelotti a „călcat pe bec” » Ce riscă după ce a acuzat că Girona a primit „un penalty inventat”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
terranovaaa
terranovaaa  •  31 Octombrie 2022, 18:48

Real cel mai mare club din istorie atrage cele mai mari talente.

81mada
81mada  •  31 Octombrie 2022, 18:21

Ce fizic la 16 ani, incredibil!

realsteaua
realsteaua  •  31 Octombrie 2022, 18:13

Articolul acesta trebuie dat să-l citească și jiji ca să-l apuce ***. Când va citi 40 de "meleoane" de "ieuro" pentru un copil de 16 ani iar investește în juniori. :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close