INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOTOSANI

OFICIAL Unde a ajuns Enriko Papa, după ce a plecat la Botoșani

Enriko Papa, Foto: Instagram
Enriko Papa, Foto: Instagram

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 iulie 2022 16:03 / Actualizat vineri, 15 iulie 2022 16:11

Mijlocașul central Enriko Papa (29 de ani) a fost prezentat oficial la Rizespor, formație retrogradată în Liga 2 a Turciei, la finalul sezonului trecut.

Albanezul și-a găsit echipă imediat după despărțirea de Botoșani. Enriko Papa va evolua în următoarele două sezoane pentru Rizespor.

Omul care se ocupă de vânzarea lui Dinamo oferă detalii de ultimă oră: „Avem un investitor dispus să asigure 50% din buget”+ Mesaj pentru celelate două echipe Dinamo
DINAMO
Omul care se ocupă de vânzarea lui Dinamo oferă detalii de ultimă oră: „Avem un investitor dispus să asigure 50% din buget”+ Mesaj pentru celelate două echipe Dinamo

Enriko Papa, prezentat oficial la Rizespor

Noul jucător al lui Rizespor a trecut testele medicale și a intrat în programul de pregătire stabilit de antrenorul Bulent Korkmaz.

Unde a ajuns Enriko Papa, după ce a plecat la Botoșani
Enriko Papa, Foto: Instagram

Enriko Papa a ajuns la Botoșani în urmă cu 4 sezoane și a impresionat prin evoluțiile sale. Mijlocașul a purtat chiar și banderola de căpitan sub comanda lui Marius Croitoru.

Toată lumea m-a ajutat enorm, a fost ceva foarte frumos pentru mine. Voi, fanii, m-ați ajutat. Eu am încredere că totul va merge bine în continuare. Domnul Valeriu Iftime mă lasă să plec la mai bine, îi mulțumesc.

- Enriko Papa

Mesajul lui Enriko Papa după plecarea de la Botoșani

Albanezul a postat și un mesaj pe Instagram, în care a vorbit despre experiența de la Botosani.

„Am sperat ca această zi să nu fi venit niciodată, dar cu mare tristețe vă anunț că drumul nostru s-a încheiat. Botoșani va fi mereu în inima mea, aici am găsit un loc pe care îl pot numi ACASĂ. Vreau să îi mulțumesc domnului Valeriu Iftimie ,a fost ca un tată pentru mine și nu voi uita niciodată sprijinul pe care mi l-a acordat. 

De asemenea vreau să mulțumesc fiecărui antrenor, jucătorilor, staff-ului și vouă tuturor suporterilor care ați fost alături de mine în zilele bune și în cele rele. Acesta nu este un rămas bun, ci mai degrabă un «pe curând». Cel mai mare susținător al vostru!”, a scris Enriko Papa pe Instagram.

Adus gratuit de Botoșani de la KS Lushnja (Albania),  în iulie 2018, Enriko Papa a adunat 128 de meciuri și 11 goluri.

VIDEO. Impactul lui Enriko Papa cu România: frigul, oamenii săraci și manelele

Citește și:

El e portarul dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj » Are 40 de meciuri jucate în Serie A

Angelescu surprinde! Ce va face cu banii primiți din vânzarea lui Rareș Ilie

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează