INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RIVER PLATE

video Remember the name: Enzo Fernandez, noua senzație a lui River Plate! Gol, assist „maradonian” și interviu în lacrimi

Enzo Fernandez
Enzo Fernandez

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 17:01 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 17:34

River Plate, campioana Argentinei, propune un nou nume pentru export: Enzo Fernandez.

Mijlocașul central de 21 de ani impresionează în America de Sud, iar în presa locală se scrie că ar fi deja pe lista marilor cluburi europene Real Madrid și Manchester City, pe urmele colegului Julian Alvarez, care se va alătura „cetățenilor” de la vară. 

Remember the name: Enzo Fernandez, noua senzație a lui River Plate! Gol, assist „maradonian” și interviu în lacrimi

Până la un transfer, Enzo Fernandez face senzație pe plan intern. Duminică, River a învins acasă Argentinos Juniors, 4-2, iar vedeta partidei a fost Enzo Fernandez, botezat de tată său, Raul, după legenda uruguayană a lui River, Enzo Francescoli.

Masterclass Enzo Fernandez

Fotbalistul lui River Plate a înscris un supergol, a dat o pasă de gol „maradoniană” și a lovit și bara, cu un șut exploziv. Este a 6-a în acest sezon pentru el, jucătorul cu cele mai multe șuturi în bară din competiția internă. De altfel, este și printre jucătorii din campionat care șutează cel mai mult de la distanță.

Fernandez a pornit de la juniorii lui River, la 5 ani, iar în 2020 a fost împrumutat la Defensa y Justicia. Antrenorul lui River, Marcelo Gallardo, a apreciat evoluția sa și l-a rechemat în iunie 2021, introducându-l treptat în echipă și bazându-se tot mai mult pe el în noul sezon.

Prestația sa cu Argentinos Juniors a fost răsplătită cu aplauze de întreg stadionul când a fost înlocuit, în prelungiri. 

După meci, Enzo a plâns la interviu: „Trăiesc un moment frumos, mereu am visat asta și m-a emoționat teribil să mă aplaude întreg stadionul, în acest mod. E un vis pe care mi-l împlinesc. Nu e doar visul meu, e și al părinților mei. Sunt foarte, foarte fericit. 

Pentru asta am luptat de când eram mic, știu prin ce am trecut ca să ajung aici, am fost împrumutat, am revenit, mi-a fost greu. Azi mi s-a împlinit un vis și sunt bucuros. Echipa mă ajută, corpul tehnic îmi dă încredere, îi sunt recunoscător lui Marcelo pentru că planifică totul la perfecție. Sunt în locul în care am visat dintotdeauna”.

„Pe Enzo îl văd foarte încrezător, de temut, evoluează de la meci la meci, joacă tot mai bine” 
Marcelo Gallardo, antrenor River Plate

3goluri și 3 pase de gol are Enzo Fernandez în 9 meciuri în acest sezon, toate ca titular la River

Olympique Marseille, fără fani la Salonic după avertismentul lui Răzvan Lucescu
PAOK SALONIC
Olympique Marseille, fără fani la Salonic după avertismentul lui Răzvan Lucescu
„Am informații că prizezi cocaină!” » Discuția secretă purtată de Mourinho cu Adi Mutu, cu scurt timp înaintea scandalului de dopaj de la Chelsea: „De acolo avea informațiile”
CHELSEA
„Am informații că prizezi cocaină!” » Discuția secretă purtată de Mourinho cu Adi Mutu, cu scurt timp înaintea scandalului de dopaj de la Chelsea: „De acolo avea informațiile”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
brentford
brentford  •  11 Aprilie 2022, 18:19

"jucătorul cu cele mai multe șuturi în bară din competiția internă" :))) doar voi puteti contabiliza asa performante

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close