INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Era Mourinho ia sfîrşit la Madrid! Divorţul Mou - Perez este iminent

Foto: Marca
Foto: Marca

Articol de GSP - Publicat luni, 03 decembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 03 decembrie 2012 13:22

Cotidianul spaniol Marca informează în exclusivitate în ediţia de azi iminenta despărţire dintre Jose Mourinho şi Real Madrid.

"Portughezul nu va mai pregăti formaţia blanco din campionatul viitor, pregătindu-se deja actele pentru rezilere la finalul actualului sezon", scrie ziarul din capitala Spaniei.

Mourinho şi preşedintele clubului, Florentino Perez, au decis că nu este cazul să mai continue împreună şi că ciclul lui Mou pe Bernabeu a luat sfîrşit.

Mai mult, Perez e de părere că Mourinho s-a compromis prin declaraţiile făcute şi prin hotărîrile luate în acest sezon, conflictele cu Ramos şi Kaka, cu antrenorul de la Casilla - Toril sau relaţia încordată cu fanii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
alexs20
alexs20  •  03 Decembrie 2012, 23:04
Postat de shab pe 03 Decembrie 2012, 14:04

Tu vorbesti de realism, penibilule? A castigat Champions League cu PORTO, a castigat Champions League cu Inter dupa 45 de ani. A luat titlul cu Chelsea dupa 50 de ani. A reusit sa ia campionatul cu Real, dupa 4 ani, intrerupand suprematia Barcelonei. Din 2004 incoace, a castigat 20 de trofee majore, a castigat campionatul, cupa si supercupa a 4 tari diferite (toate in care a antrenat). Mai ai de comentat?

Am eu de comentat Mourinho intr-adevar, ca si rezultate, este cel mai bun antrenor din lume Nu ma deranjeaza daca antreneaza pe Chelsea, Man City, PSG sau chiar Inter (echipa italiana) Echipele astea (exceptie Inter) nu au o traditie, o filozofie a clubului, a jocului prestat Realul are Sa fii fan Mourinho, este logic sa il aperi si sa vrei sa ramana la Real Sa fii fan Real Madrid si sa il aperi, mi se pare o jignire adusa clubului Si daca ar lua CL, ar fi cea mai rusinoasa cupa luata vreodata Cei care tin cu Real sa dea un search pe youtube cu echipa din 2000-2002, asa vor vedea intr-adevar ce inseamna echipa mare Sau sa se uite la Barca de azi...

alexs20
alexs20  •  03 Decembrie 2012, 22:38

Ar fi prea frumos sa fie adevarat Daca pleaca, sper sa vina un antrenor cu o filozofie de joc corespunzatoare cu nivelul grandios al acestui club Momentan Real are cel mai bun lot din lume, insa ca joc e foarte departe de ceea ce ar trebui sa isi doreasca orice suporter al lui Real (asta tinand cont de echipele Realului din trecut, infinit mai bune ca asta) Vreau sa pot afirma la anul ca exista o echipa care poate concura cu adevarat cu Barcelona

whitecollar
whitecollar  •  03 Decembrie 2012, 22:21
Postat de chemical_existence pe 03 Decembrie 2012, 20:30

Cert e ca pe Marca a mai aparut un articol cu motivele care vor duce la despartire. Dar eu tot nu cred!!! Si nu vad cine l-ar putea inlocui.

asta asa e. sunt sigur ca dupa ce le-a aratat borussia, perez se gandeste sa il aduca pe klopp, ca cica o sa joace asa realul. ce nu intelege perez, este ca suporterii nu asteapta sa vada un real ca barcelona in 5-6 ani si in rest sa stea in umbra catalanilor, ei vor un real care joaca frumos, castiga si mai ales bate barca la 2-3 goluri in fiecare meci acum. ei, asta nu se poate! mou e singurul destul de pragmatic care sa reuseasca sa ii incurce... dupa mou, se vor schimba antrenorii an de an la real...

Vezi toate comentariile (45)
Comentează