INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BAYERN

Eric Dier în loc de Radu Drăgușin. Matthaus dă de pământ cu șefii lui Bayern: „Au acționat târziu”

Lothar Matthaus (stânga) și Uli Hoeness. Foto: Getty Images
Lothar Matthaus (stânga) și Uli Hoeness. Foto: Getty Images

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 14:37 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 16:13

Fostul căpitan al lui Bayern și al naționalei Germaniei, Lothar Matthaus, crede că jucători de genul lui Eric Dier, tocmai transferat, și Kieran Trippier, aflat pe lista munchenezilor, nu sunt de nivelul campioanei Germaniei. El susține că jucătorii tineri ar trebui să aibă prioritate, dar că șefii clubului au acționat târziu. Ca-n cazul lui Radu Drăgușin.

Bayern l-a ratat pe Radu Drăgușin, 21 de ani, pentru că și lui, și lui Genoa le-a făcut oferte când deja era târziu. Deși oferea mai mulți bani, negocierile internaționalului român cu Tottenham erau într-un stadiu foarte avansat, iar el își dăduse și cuvântul șefilor lui Spurs că va veni la Londra. 

Pentru Lothar Matthaus, Eric Dier și Kieran Trippier nu sunt de nivelul lui Bayern

Astfel că gigantul bavarez a trebuit să se mulțumească cu Eric Dier, 30 de ani, un fundaș pe care managerul lui Tottenham, Ange Postecoglou, îl folosise în prima jumătate a sezonului de numai patru ori. Iar mai nou, campioana Germaniei negociază cu Newcastle United transferul lui Kieran Trippier, un fundaș dreapta de 33 de ani.

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Elias Charalambous: „Numai să vedem dacă îl lasă arabii, ce crezi?”
FCSB
Gigi Becali i-a decis viitorul lui Elias Charalambous: „Numai să vedem dacă îl lasă arabii, ce crezi?”

Pentru fostul internațional german Lothar Matrthaus, Dier și Trippier nu sunt achiziții demne de un club ca Bayern, chiar dacă cei doi au bifat multe selecții în naționala Angliei.

„Acești fotbaliști sunt întăriri? Eric Dier nu a fost neapărat un jucător cheie la Tottenham recent. Îmi amintesc că Uli Hoeness (n.r. - președintele de onoare al lui Bayern) a spus odată că nu mai aduce jucători care stau pe banca altor cluburi. Iar Kieran Trippier, despre care se discută acum, nu e de Bayern, după părerea mea”, a comentat fostul căpitan al munchenezilor.

Lothar Matthaus știe care este problema lui Bayern

Matthaus crede că „Bayern ar trebui să se concentreze pe fotbaliști care pot reprezenta cu adevărat niște întăriri sau pe tineri. Aleksander Pavlovic a fost mereu remarcabil, când a jucat, dar cu Werder a rămas pe bancă. Clubul are jucători tineri foarte buni, iar directorul sportiv Christoph Freund, responsabil de acest sector, are o rețea bună.

În vară i-au lăsat pe Benjamin Pavard și pe Josip Stanisic să plece, dar n-au adus pe nimeni altcineva în schimb. În consecință, au probleme pe posturile de fundaș dreapta și central. S-au gândit că se vor descurca. Apoi au acționat prea târziu. Mereu prea târziu. Iar acum, echipa nu se regăsește”.

Mai puteți citi:

Verdict categoric: „FCSB mai poate pierde acest titlu doar dacă nu se mai prezintă la meciuri!”

Gabi Tamaș a stârnit valuri: „La ce service auto te-ai angajat?” » Cum a apărut în lift

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează