FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali i-a decis viitorul lui Elias Charalambous: „Numai să vedem dacă îl lasă arabii, ce crezi?”

Articol de - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 14:07 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 18:52

Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, a decis să îi prelungească angajamentul antrenorului Elias Charalambous (43 de ani), în contextul victoriei obținute de liderul Ligii 1, scor 4-0, împotriva locului 13 din campionat, UTA.

Cu un avans de 11 puncte față de CFR Cluj și Rapid, Gigi Becali o vede deja pe FCSB campioană. Finanțatorul roș-albaștrilor consideră că nu are cum să nu îi ofere o prelungire de contract lui Charalambous, dacă va deveni primul antrenor care câștigă campionatul la FCSB după o pauză de 9 ani.

Gigi Becali declară 3 jucători de neatins la FCSB: „Uite cum atinge mingea! Parcă întinde unt pe pâinea prăjită”
FCSB
Gigi Becali declară 3 jucători de neatins la FCSB: „Uite cum atinge mingea! Parcă întinde unt pe pâinea prăjită”

Latifundiarul se gândește însă că Elias Charalambous va primi oferte din Saudi Pro League, deoarece are „calitatea” de a fi ascultător față de patron, pe lângă faptul că produce și rezultate.

Gigi Becali se teme să nu îl piardă pe Charalambous

„Sigur că da! Auzi, ce întrebare, nu se pune problema! Când omul e campion, i-l prelungești (n.r.- contractul). Numai să vedem dacă îl lasă arabii, ce crezi? Imediat, acum, vor veni oferte!

Păi, acum, eu te întreb pe tine (n.r.- reporterul care i-a adresat întrebarea). Ai bani mulți, faci o echipă. Ai doi antrenori, unul care face numai ce vrea el și unul care face ce vrea el și ce vrei tu. Pe care îl alegi?

Păi, stai puțin, unul face numai ce vrea el. Unul are valoare, dar face și ce vrei tu. Pe care îl iei, pe cel care face numai una sau pe cel care face două? E la mintea cocoșului! Păi, nu?”, le-a comunicat Gigi Becali jurnaliștilor prezenți în fața celebrului său Palat, marți.

Replică ironică pentru Adrian Mutu

Omul de afaceri i-a oferit, în același timp, o replică ironică lui Adrian Mutu, noul antrenor al fostei campioane a României, CFR Cluj.

„Briliantul” a spus că nu se vede la FCSB, iar Becali i-a replicat prin cunoscutul proverb „Când vulpea n-ajunge la struguri zice că sunt acri”, deoarece oricum nu l-ar fi adus ca antrenor la echipa lui.

„Vine vreodată Mutu la mine? Ce să caute Mutu la mine? N-are ce căuta! El e antrenor valoros, dar el de ce a zis așa? El știe că nu îl iau. Vulpea când n-ajunge la struguri zice că sunt acri”, a adăugat Becali.

VIDEO Gigi Becali: "Cum să nu-i prelungesc contractul lui Charalambous dacă iese campion?"

Citește și:

Gică Hagi pierde bani în urma vânzării lui Marian Aioani la Rapid » Cine pune mâna pe 15% din sumă
TRANSFER
Gică Hagi pierde bani în urma vânzării lui Marian Aioani la Rapid » Cine pune mâna pe 15% din sumă
Gigi Becali, în direct: „Rapid mi-a oferit 300.000 de euro pentru jucător” + L-a sunat pe Șucu și i-a spus: „Bă, ai făcut o mare greșeală”
FCSB
Gigi Becali, în direct: „Rapid mi-a oferit 300.000 de euro pentru jucător” + L-a sunat pe Șucu și i-a spus: „Bă, ai făcut o mare greșeală”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
talpaiadului
talpaiadului  •  23 Ianuarie 2024, 17:52

Cateodata mai are si Becali dreptate, Charalambous chiar s-a descurcat bine la FCSB. E nevoie de inteligenta si tarie mentala pentru a reusi sa lucrezi cu Becali, iar Chalambous a reusit sa se impuna in fatza tuturor desi fusese adus pe post de breloc. Prin seriozitate, modestie si cu zambetul pe buze a reusit sa impuna respect in relatia cu jucatorii, cu Pintilii, cu Becali, chiar si cu reporterii si jurnalistii care deja nu-l mai intreaba la fiecare meci daca Becali a facut toate schimbarile si nu-l mai ironizeaza in articole cum o faceau cu predecesorii lui. Si e adevarat ca daca FCSB castiga campionatul, Charalambous va pleca la mai bine, faptul ca s-a adaptat acum situatiei nu inseamna si ca ii si place felul in care este tratat antrenorul la FCSB.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează