FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gigi Becali declară 3 jucători de neatins la FCSB: „Uite cum atinge mingea! Parcă întinde unt pe pâinea prăjită”

Articol de , - Publicat marti, 23 ianuarie 2024 12:52 / Actualizat marti, 23 ianuarie 2024 13:16

Gigi Becali a anunțat cei trei jucători care obligatoriu vor începe titulari la FCSB: Florinel Coman (25 de ani), Alexandru Băluță (30) și Luis Phelipe (23).

Patronul FCSB s-a declarat încântat de cum a jucat FCSB în victoria cu UTA, 4-0, și a lăudat prestația debutantului Luis Phelipe. 

VIDEO Gigi Becali: „Ăia trei din față, ca să știe toată lumea, sunt Phelipe, Coman, Băluță!"

„Vrem să facem o echipă puternică. Dacă vom domina și Craiova clar, înseamnă că avem valoare. Va intra și Coman. Dacă era și Coman cu UTA...

Cu UTA mi-a plăcut foarte mult de Baba. Și e o problemă. Trebuie să joace doi dintre Baba Alhassan. Șut și Lixandru. Și mi-a plăcut și de Phelipe. Credeam că va avea trac. Dar nu a avut nicio emoție. Ca să știe toată lumea, Băluță, Phelipe și Coman sunt cei din față. Nu îi schimbă nimeni. Nu mai transfer niciun atacant. 

Nana va juca, pentru că e rachetă. Vom vedea ce facem, poate facem o șmecherie. La ora asta nu știu. Poate joacă Nana în stânga.

Fundașii centrali... n-ai văzut? Dawa a început să paseze, Ngezana e bun. Mijlocașii sunt buni, atacanții sunt foarte buni. Phelipe știe fotbal. Doar împingea mingea cu vârful. Uitați să vedeți cum pasează, cum dă el cu untul. Dă ca și cum dai untul când e moale, cu cuțitul pe pâine. El întinde unt pe pâinea prăjită. Uitați cum dă pasă, doar o împinge cu vârful. Aici se vede... Pe el, Coman și Băluță nu are cine să-i schimbe”, a declarat Gigi Becali.

Cum ar putea arăta FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Ngezana, Nana Antwi – Olaru, Șut, Alhassan – Luis Phelipe, Al. Băluță, Fl. Coman

Treaba e bună, dar vreau să fie foarte bună. Eu nu fac fotbal pentru România, ci vreau bani. Vreau în Liga Campionilor. Avem 11 puncte față de CFR Cluj și 13 față de Craiova. Astea sunt cele două care mă interesează pe mine. Rapid, poate la anul. CFR Cluj, dacă a venit Mutu, se va bate la locul 2. Dacă batem Craiova e clar că ești valoros.

- Gigi Becali

Citește și: 

Luis Phelipe, după debutul oficial la FCSB: „Fotbalul este nebun”
FCSB - UTA 4-0
Luis Phelipe, după debutul oficial la FCSB: „Fotbalul este nebun”
Gigi Becali, în direct: „Rapid mi-a oferit 300.000 de euro pentru jucător” + L-a sunat pe Șucu și i-a spus: „Bă, ai făcut o mare greșeală”
FCSB
Gigi Becali, în direct: „Rapid mi-a oferit 300.000 de euro pentru jucător” + L-a sunat pe Șucu și i-a spus: „Bă, ai făcut o mare greșeală”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (36)
Ioano13
Ioano13  •  23 Ianuarie 2024, 18:12

E un paradox. Patronul e un tip cu mulți bani dar needucat și vetust, iar echipa de fotbal domina autoritar campionatul. Faptul că echipa e pe primul loc, e un merit, un fapt demn de aplaudat. Nu trebuie confundate planurile. Deși sunt stelist pasionat, nu-l agreez pe păstorul medieval, dar, aduc laude jucătorii și antrenorilor echipei. Și, mai presus de orice, nu confund planurile. Acum, declarațiile păstorului referitoare la Barcelona, Real Madrid,etc, sunt vise de imberb. Tuturor celor care duc în derâdere numele echipei și minimizează rezultatele le răspund că bunul simt ar trebui sa guverneze și că ar trebui să evalueze rezultatele echipelor lor, înainte de a fi denigratori penibili.

brujo
brujo  •  23 Ianuarie 2024, 17:42
Postat de emil1986 pe 23 Ianuarie 2024, 14:43

Ai fumat ceva interzis?

Nu. Tu ? :)))

1ianuarie
1ianuarie  •  23 Ianuarie 2024, 17:41
Postat de Van_Basten pe 23 Ianuarie 2024, 16:17

Pare a fi fratele lui Random.

Cred că e el. Mai jos cred că vroia să-mi spună ceva dar nu prea înțeleg ce, e neinteligibil.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează