INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  UCRAINA

Eric s-a întors la Mediaş după două luni în Ucraina: "Nu regret nimic din ce am făcut în România"

Eric s-a întors la Mediaş după două luni în Ucraina
Eric s-a întors la Mediaş după două luni în Ucraina

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 07 octombrie 2011 16:06

Brazilianul Eric de Oliveira s-a întors ieri la Mediaş după două luni petrecute în Ucraina la Karpaty Lvov, echipă cu care a semnat un contract valabil pentru patru sezoane. Mijlocaşul cariocas îşi va boteza duminică băieţelul, Deric, iar în această dimineaţă a trecut pe la stadion pentru a-şi saluta foşti colegi de la Gaz Metan.

Speră să debuteze săptămîna viitoare

După ce a primit cartea verde, Eric speră să debuteze săptămîna viitoare, împotriva echipei lui Mazilu, Florescu şi Şoavă. "Mă simt foarte bine, chiar dacă nu este ca şi acasă. Sper ca pe 16 octombrie să debutez în campionat în jocul cu Arsenal Kiev şi să fac o figură frumoasă la primul meu meci pentru Karpaty.Lumea m-a primit foarte bine şi chiar dacă nu am jucat nici un meci pînă acum la noua mea echipă  am fost asaltat mereu pentru poze şi autografe.Am rămas surprins de interesul suporterilor faţă de mine"

Nu ar fi afectat dacă Gaz Metan ar depune memoriu împotriva lui

S-a despărţit în relaţii tensionate cu echipa din Mediaş şi acum poate întîmpina dificultăţi: "Frate,au fost foarte grele.Am avut momente în care am fost supărat şi trist, dar acum totul a trecut iar viaţa merge mai bine. Am început o nouă etapă în viaţa mea. Am primit cartea verde provizorie iar dacă cei de la Gaz Metan vor să continue acţiunea atunci o să ne batem la FIFA. Eu sunt liniştit şi foarte optimist"

Nu îi pare rău că a plecat de la Mediaş

Chiar dacă a plecat de la Mediaş fără să joace în grupele Europa League, Eric nu regretă nimic din perioada petrecută în România: "Eu în cei patru ani petrecuţi la Gaz Metan am dat totul pentru echipă. Am ajutat anul trecut Mediaşul să ajungă în Europa League şi am pus şi eu umărul la eliminarea finlandezilor de la Kups. Nu îmi pare rău că am plecat de la Mediaş chiar dacă au mai fost jocuri în întrecerea europeană".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
marian79iulian
marian79iulian  •  07 Octombrie 2011, 18:13

ai facut treaba buna, dar modul cum ai incercat sa pleci in fiecare an te face de rusine ca om, nu ca fotbalist; ca fotbalist ai dus echipa in spate, e clar! ca om mai ai de invatat!!

vladutz13
vladutz13  •  07 Octombrie 2011, 16:17

Daca ramanea la echipa, Mediasul era acum in grupele Europa League.... probabil ar fi fost la retrogradare in campionat insa sunt convins ca toti ar fi ales situatia asta..... Daca erau club destept ii mareau salariul la 200.000 euro si isi scoteau parleala cand il transferau pana la urma..... dar ei zgarciti, l-au tinut cu 40.000.... pai e bataie de joc, cand Wesley si Adailton au 400.000 si dau mai putine goluri!!!

qqq3
qqq3  •  07 Octombrie 2011, 16:16

Noroc Eric!Multumim pt tot ce ai facut la Gaz Metan. Ma bucur ca nu ai ajuns la alta echipa din Romania ca te stricai.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close