INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

Erik ten Hag face furori: „Toți m-au avertizat”

Erik Ten Hag/ foto Imago Images
Erik Ten Hag/ foto Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 08 decembrie 2023 17:20 / Actualizat vineri, 08 decembrie 2023 18:51

Managerul lui Manchester United, Erik ten Hag, a dezvăluit că toți apropiații lui l-au avertizat să nu semneze cu multipla campioană a Angliei.

La Manchester United nu-i liniște nici când câștigă. La mijlocul săptămânii, „diavolii roșii” au învins-o pe Chelsea (2-1), în Premier League, însă managerul Erik ten Hag a făcut o mărturisire deloc măgulitoare pentru club.

„Toți m-au avertizat în privința lui Manchester United. Toți mi-au zis «Nu poți avea succes acolo. E imposibil». Și eu? Mi-am dorit provocarea. Știam că nu va fi ușor, dar vorbim despre un club grozav, cu o bază imensă de fani”, a povestit Ten Hag pentru revista suporterilor clubului, „United We Stand”.

Nemanja Matic, detalii în premieră din vestiarul lui Manchester United: „Jucătorii tineri ne enervau foarte tare, întârziau mereu la antrenamente”
ANGLIA
Nemanja Matic, detalii în premieră din vestiarul lui Manchester United: „Jucătorii tineri ne enervau foarte tare, întârziau mereu la antrenamente”

Erik ten Hag are un sezon extrem de complicat la Manchester United

Tehnicianul olandez a avut un prim sezon la United (2022/2023) relativ ok. I-a asigurat echipei prezența în Champions League 2023/2024 și a cîștigat și un trofeu, Carabao Cup (Cupa Ligii Angliei).

Dar 2023/2024 e departe de a fi o stagiune reușită, deocamdată. Echipă cu pretenții la titlu, Manchester United e pe locul 6 în Premier League, la 9 puncte distanță de liderul Arsenal.

Iar în Liga Campionilor este pe ultima poziție în ierarhia grupei A și tremură serios pentru calificarea în „optimi”. Mai mult, în ultimele zile au apărut numeroase informații din spatele ușilor închise, potrivit cărora Ten Hag a pierdut jumătate din vestiar.

Presa a scris că Erik ten Hag a pierdut jumătate de vestiar

Într-o discuție între patru ochi, mai mulți dintre jucătorii „cu greutate” i-ar fi reproșat tehnicianului olandez strategia și metodele de antrenament: „Alergăm prea mult și nu prea știm de ce”.

Reacția lui Ten Hag la articolele apărute: „Ar trebui să vină mai întâi la noi și să nu ne înjunghie în spate tipărind astfel de articole, nu este corect. Ei pot și ar trebui să vină mai întâi la noi și să avem o dezbatere”. 

Mai puteți citi:

Dezbatere aprinsă în Anglia, după un comentariu sexist: „Nu pot lua în serios ce spun femeile despre fotbalul masculin”

S-au interzis deplasările fanilor la meciurile cu risc ridicat! Jumătate din etapa de Ligue 1 va fi fără suporterii oaspeților

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează