INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BORUSSIA DORTMUND

Erling Braut Haaland a fost la un pas de AS Roma! Monchi s-a opus transferului!

Erling Haaland // FOTO: Guliver/GettyImages
Erling Haaland // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 20 februarie 2020 16:04

AS Roma a refuzat șansa să îl transfere pe tânărul atacant Erling Braut Haaland (19 ani), revelația acestui sezon de Champions League.

Sebastiano Nela (58 de ani), fost fundaș la AS Roma între anii 1981 și 1992 și în prezent director al echipei feminine a Giallorossilor, a dezvăluit pentru Centro Suono Sport cum Haaland i-a fost oferit Romei în urmă cu 2 ani. Conform spuselor lui Nela, directorul sportiv al Romei de atunci, Monchi, ar fi refuzat să îl transfere pe norvegian.

„În urmă cu 2 ani, un fost jucător al Romei i l-a propus pe Haaland lui Monchi: acesta costa 4 milioane de euro. Însă clubul a refuzat să îl aducă și acesta a ajuns la Salzburg”, a fost declarația lui „Sebino” Nela.

Erling Braut Haaland, sezon de poveste

Norvegianul în vârstă de doar 19 ani a uimit lumea fotbalului în acest sezon, având evoluții uimitoare mai întâi la Red Bull Salzburg și în prezent la Borussia Dortmund. 

Erling Braut Haaland este golgheterul Champions League în acest moment, cu 10 goluri, la egalitate cu Robert Lewandowski, atacantul celor de la Bayern Munchen.

60 de milioane de euroeste cota de piață a lui Haaland în acest moment, conform Transfermarkt

În această săptămână, Haaland a marcat o dublă în Champions League, în meciul câștigat de echipa sa împotriva PSG (scor 2-1). Astfel, norvegianul a ajuns la 11 goluri în doar 7 meciuri disputate pentru Borussia Dortmund și la 39 de goluri în 29 de meciuri disputate în acest sezon.

Erling Braut Haaland a fost transferat de Borussia Dortmund de la Red Bull Salzburg în luna ianuarie, în schimbul sumei de 20 milioane de euro. Acesta a semnat cu clubul german un contract valabil până în iulie 2024.

articol de Daniel Ghiță

Citește și:

Detalii neștiute despre vedeta momentului » Haaland e fiu de fotbalist și e fan Leeds: „Visul meu e să câștig Premier League cu ei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează