INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Un fost mare fotbalist al lui Liverpool îl atenționează pe Erling Haaland: „Cred că a greșit când a ales să semneze cu Manchester City”

Jamie Carragher (45 de ani), legendarul fundaș central al celor de la Liverpool, consideră că norvegianul Erling Haaland (22 de ani) a greșit atunci când a ales să semneze cu Manchester City, campioana Angliei. 
Foto: Imago
Jamie Carragher (45 de ani), legendarul fundaș central al celor de la Liverpool, consideră că norvegianul Erling Haaland (22 de ani) a greșit atunci când a ales să semneze cu Manchester City, campioana Angliei. Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 15:52 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 16:24

Jamie Carragher (45 de ani), legendarul fundaș central al celor de la Liverpool, consideră că norvegianul Erling Haaland (22 de ani) a greșit atunci când a ales să semneze cu Manchester City, campioana Angliei. 

Fostul stoper al „cormoranilor” crede că nordicul joacă la doar 60% din capacitate, din cauza stilului de joc impus de Pep Guardiola la echipă, unul combinativ. Jamie Carragher este de opinie că Erling Haaland se potrivește mai mult la echipele care joacă cartea contraatacului, așa cum o făcea în Germania, la Borussia Dortmund. 

Șocul anului în fotbalul englez » Manchester City ar fi încălcat peste 100 de puncte din regulamentul Premier League și riscă depunctarea sau chiar excluderea din campionat! Reacția „cetățenilor”
MANCHESTER CITY
Șocul anului în fotbalul englez » Manchester City ar fi încălcat peste 100 de puncte din regulamentul Premier League și riscă depunctarea sau chiar excluderea din campionat! Reacția „cetățenilor”

Jamie Carragher: „Cred că Erling Haaland a greșit când a ales să semneze cu Manchester City”

„Cred că am văzut doar 60% din ce poate Haaland. Primul gol al lui la care te gândești este cel marcat în poarta lui West Ham, în prima etapă, când a fost lansat perfect în spatele defensivei și a finalizat. 

Știu că asta nu se întâmplă foarte des, având în vedere stilul de joc pe care îl are Manchester City. El a venit dintr-un campionat în care se pune accentul pe contraatac, în care și-a putut etala viteza pe care o are. Nu vezi asta la City. 

Cred că nu a ales cel mai bun club la care să meargă și care să se bazeze pe cele mai bune atuuri ale lui”, a declarat Jamie Carragher, la Sky Sports, potrivit Daily Mail. 

Jamie Carragher: „Manchester City este o echipă diferită cu Erling Haaland în componență”

„Erling Haaland a înscris 25 de goluri în Premier League, dar Manchester City, din punct de vedere al echipei, a marcat același număr de goluri ca în anii precedenți, a încasat mai multe și e mai vulnerabilă pe contraatac. 

Manchester City este o echipă diferită și mai compactă cu Erling Haaland în componență. City nu va juca un fotbal bazat pe contraatac, nu e stilul lui Guardiola ăsta. Jucătorii pe care i-a ales nu au energia, puterea sau viteza pentru a juca pe contraatac. 

Haaland va mai marca încă 25 de goluri, multe dintre ele venind din centrări. Dar, cu toate astea, nu vedem tot ce poate să facă acest jucător, din cauza echipei la care s-a dus”, a concluzionat fostul internațional englez. 

VIDEO. Rezumat: Manchester City - Nottingham Forest 6-0, meci în care Erling Haaland a marcat de 3 ori 

Citește și: 

Ce scuză a găsit Pep Guardiola pentru eșecul lui Manchester City în fața lui Tottenham: „E ca și cum ai merge în nordul Europei”

„Plângăciosule!” » Vinicius, inamicul numărul 1 al celor de la Mallorca: „Nu vei avea niciodată banii mei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
Neacsumihaisorin201989
Neacsumihaisorin201989  •  06 Februarie 2023, 23:58
Postat de DMA87 pe 06 Februarie 2023, 17:38

Așa zic și eu, a greșit când a semnat cu cetățenii. E foarte greu ca atacant veritabil să colaborezi cu Guardiola. Problema e că a ales City (în afara munților de bani salariu) din simplul motiv că aici a jucat și tatăl său. Nu cred că a fost convins că din punct de vedere sportiv e alegerea cea mai bună. Adică, nu 100%. Nu știu, *** așa mi se pare. În ciuda golurilor marcate. Bine, e si greu rău să marchezi când tu ești atacant de clasă și ai colegi pe măsură.

Am inteles ca are clauza de 150 de milioane. Daca a pus clauza, atipic pt premier league, acest lucru inseamna ca isi doreste ca in cateva sezoane sa schimbe locul. Probabil Real sau Barca sunt pe lista pe viitor.

BindenDanDat
BindenDanDat  •  06 Februarie 2023, 22:40
Postat de stefanr pe 06 Februarie 2023, 19:29

Manchester United venea la maeciul ala in care le-a dat Haaland 3 goluri (si doua pase de gol) dupa 4 victorii la rand, incluzand victorii cu Liverpool si Arsenal (mult timp singura infrangere a lui Arsenal). Dupa meciul ala au mai avut 3 victorii (incluzand vittorie cu Tottenham) si 2 egaluri (cu Newcastle si Chelsea). Mai lasa vrajeala ca Man United erau intr-o pasa slaba. Erau intr-o pasa f buna, aia a fost singura infrangere intr-un interval de 1 meciuri in care au jucat cu toate echipele de top: City, Arsenal, Tottenham, Newcastle, Liverpool, Chelsea.

Tată, ce nu vrei Matale sa vezi, este ca vinzi ziaru’ din octombrie, sau cand a fost povestea aia. Pre-World Cup, da? Cu Ronaldo in echipă, da? Momentum, e ceva ca o ***, uite-o / nu mai e. Așa si cu golurile copilului. Desenează-ne ceva de anul asta, daca nu ai jenă.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ali.bec
ali.bec  •  06 Februarie 2023, 22:36

Pe pomenești ca era mai bine la ZeCeSeBe.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează