INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Secretele duetului ideal » Ce îi face atât de puternici împreună pe Haaland și De Bruyne!

Erling Haaland și Kevin De Bruyne joacă împreună din vara lui 2022 Foto: Imago
Erling Haaland și Kevin De Bruyne joacă împreună din vara lui 2022 Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 13:59 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 15:10

Erling Haaland a marcat 5 goluri la 6-2 cu Luton, patru assisturi fiind dăruite de Kevin De Bruyne. Pep Guardiola a vorbit despre „conexiunea lor extraordinară”. Managerul lui Manchester City spune ce are nevoie Haaland, ce are nevoie De Bruyne pentru a forma cuplul de vis.

Cel mai valoros duet al momentului în lumea fotbalului, Kevin De Bruyne - Erling Braut Haaland. Marți seară, la 6-2 cu Luton, în „optimile" Cupei Angliei, EBH a înscris cinci goluri, patru din pasele lui KDB. Norvegianul, 23 de ani, e „bombardierul" lui Manchester City. Belgianul, 32 de ani, e cel care deschide calea spre plasă.

Kevin De Bruyne, 167 de pase decisive la City. Erling Haaland, 79 de goluri

De când s-a transferat, în vara lui 2015, cumpărat de la Wolfsburg cu 76 de milioane de euro, De Bruyne a influențat 266 de goluri la City în 372 de meciuri în toate competițiile. Din acest total, 167 au fost assisturi.

Alarmă cu Pușcaș!  » Noul antrenor al lui Bari pare să-și fi pierdut deja răbdarea cu el
STRANIERI
Alarmă cu Pușcaș! » Noul antrenor al lui Bari pare să-și fi pierdut deja răbdarea cu el

Pentru el, sezonul trecut (primul al lui Haaland pe „Etihad") a fost cel mai prolific, cu 10 goluri și nu mai puțin de 31 de pase decisive, cele mai multe oferite vârfului nordic.

Haaland s-a mutat la Manchester în 2022 (Dortmund l-a cedat cu 60 de milioane) și, de atunci, a marcat de 79 de ori, la care s-au adăugat 15 assisturi. 94 de goluri influențate în 83 de întâlniri.

180de milioane de euro e cota lui Erling Haaland (cea mai mare a carierei) în acest moment, potrivit Transfermarkt

Erling Haaland despre Kevin De Bruyne: „E un tip deștept și îmi place să joc cu tipi deștepți"

Haaland a vorbit după 6-2 cu Luton despre întoarcerea sa fulminantă după accidentare și despre secretul duetului său cu De Bruyne. „Îmi revin la forma maximă, în sfârșit mă simt bine. Venim, ne așteaptă vremuri captivante. Suntem gata de atac", a declarat Erling la ITV, vijelios ca pe teren.

„Kevin De Bruyne e uriaș, face ceea ce știe cel mai bine, e o plăcere să fiu pe teren alături de el. Amândoi știm ce vrea unul de la celălalt. Ne privim deseori în timpul meciului și totul se potrivește. E un tip deștept și îmi place să joc cu tipi deștepți".

50de milioane de euro valorează acum Kevin De Bruyne. Conform Transfermarkt, a atins maximum în 2018-2019 (150 de milioane)

Pep Guardiola: „Erling are nevoie de viziunea lui Kevin. Și Kevin are nevoie de mișcarea lui Erling"

Pep Guardiola a descris și el acest cuplu de vis. „Conexiunea dintre Kevin și Erling e extraordinară. Erling are nevoie de cineva cu viziune, calitate, generozitate, iar Kevin e cel mai altruist jucător în fața porții. Și Kevin are nevoie de mișcarea lui Erling".

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Tir îndreptat împotriva conducerii lui Gaziantep după decizia de a-l păstra pe Șumudică: „Retrogradarea e garantată cu el
TURCIA
Tir îndreptat împotriva conducerii lui Gaziantep după decizia de a-l păstra pe Șumudică: „Retrogradarea e garantată cu el"
Mbappe, cină fastuoasă la Palatul Elysee » A stat la aceeași masă cu cel mai bogat om al lumii. Cu ce replică l-a întâmpinat Macron + Ce au avut în meniu
FRANȚA
Mbappe, cină fastuoasă la Palatul Elysee » A stat la aceeași masă cu cel mai bogat om al lumii. Cu ce replică l-a întâmpinat Macron + Ce au avut în meniu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează