INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Alarmă cu Pușcaș! » Noul antrenor al lui Bari pare să-și fi pierdut deja răbdarea cu el

George Pușcaș are un singur gol în 414 minute (șapte meciuri) pentru Bari Foto: Imago
George Pușcaș are un singur gol în 414 minute (șapte meciuri) pentru Bari Foto: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 28 februarie 2024 12:50 / Actualizat miercuri, 28 februarie 2024 13:59

George Pușcaș, 27 de ani, a fost cinci meciuri la rând titular, dar antrenorul lui Bari care l-a vrut la echipă a fost demis și noul tehnician l-a trimis pe bancă după ce dezamăgise în precedentele două partide. Marți, la 0-2 cu Catanzaro, atacantul a intrat la jumătatea reprizei secunde și nu a profitat de șansă. Nota 5.

Teama de a nu pierde lotul de Euro, după ce a jucat doar 185 de minute în opt meciuri de Serie A în prima parte a sezonului la Genoa, fără nicio reușită individuală, l-a făcut pe George Pușcaș să caute o altă echipă pentru returul acestei stagiuni.

„Tricolorul", 27 de ani, 39 de selecții, 11 goluri, voia echipă unde să joace. A acceptat să se mute în Serie B doar să nu mai fie rezervă.

Pasquale Marino era decis să-l aștepte pe George Pușcaș. Dar el a fost schimbat

Pe 19 ianuarie a semnat cu Bari (împrumutat de Genoa), unde mai jucase în 2015-2016, cedat de Inter, și a fost bine primit. Era atacantul cerut de antrenorul Pasquale Marino, care i-a oferit primele 30 de minute de adaptare imediat, la două zile după transfer.

Tir îndreptat împotriva conducerii lui Gaziantep după decizia de a-l păstra pe Șumudică: „Retrogradarea e garantată cu el
TURCIA
Tir îndreptat împotriva conducerii lui Gaziantep după decizia de a-l păstra pe Șumudică: „Retrogradarea e garantată cu el"

După-aceea, l-a titularizat și, chiar dacă atacantul a dezamăgit în primele 3 partide, era decis să-l aștepte, să-i dea încredere până când va confirma.

Numai că Marino a fost demis pe 5 februarie, după două înfrângeri consecutive. Iar noul tehnician, Giuseppe Iachini, nu mai pare dispus să îl țină pe teren dacă nu marchează.

George Pușcaș, un singur joc bun cu Bari. Un singur gol în șapte partide

Pușcaș a înscris chiar în meciul de debut al lui Iachini, la 3-1 cu „lanterna" Lecco, în etapa următoare a fost integralist la 1-0 cu Feralpisalo, a intrat ca titular și la 0-1 cu Sudtirol, dar antrenorul nu a fost mulțumit de ultimele două evoluții și a hotărât să schimbe atacul.

George a fost rezervă marți seară, la 0-2 în fața lui Catanzaro. Iachini l-a preferat la start pe veteranul francez Jeremy Menez, 36 de ani, pe care Pușcaș l-a înlocuit în minutul 67.

Nu a profitat de șansă. Site-ul Tutto Bari l-a notat cu 5, descriind cu un singur cuvânt jocul său: „Impalpabil". Gazzetta dello Sport i-a dat puțin mai mult, 5,5.

George Pușcaș a fost avertizat: „Trebuie să evite demonii trecutului"

În februarie, după primele trei întâlniri, același Tutto Bari îl avertiza pe Pușcaș: „Timpul e scurt, răbdarea poate și mai puțină. El trebuie să evite demonii trecutului, să nu-i imite pe jucătorii transferați în ianuarie de Bari în ultimii 15 ani și care nu și-au lăsat amprenta la club, devenind decepți în mercato".

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

Citește și alte știri de fotbal internațional:

N-a fost ziua lor » Man și Mihăilă, modești cu Cosenza: „Cu siguranță va visa acea bară”
PARMA - COSENZA 1-1
N-a fost ziua lor » Man și Mihăilă, modești cu Cosenza: „Cu siguranță va visa acea bară”
Barcelona tremură: Arabia Saudită vine după 3 oameni de bază!
LA LIGA
Barcelona tremură: Arabia Saudită vine după 3 oameni de bază!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează