INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Campionatul preferat de Erling Haaland » Unde i-a cerut impresarului să-l transfere

Erling Haaland // foto: Guliver/gettyimages
Erling Haaland // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat luni, 27 decembrie 2021 16:20 / Actualizat luni, 27 decembrie 2021 16:41

Erling Haaland (21 de ani), atacantul celor de la Borussia Dortmund, ar prefera un transfer în La Liga decât să meargă în Premier League. Norvegianul i-ar fi cerut impresarului Mino Raiola să forțeze mutarea la Real Madrid.

De doi ani la Borussia Dortmund, Erling Haaland ar putea părăsi clubul din Bundesliga în vara lui 2022. Toate cluburile mari din Europa sunt interesate de serviciile atacantului cu 76 de goluri marcate în 75 de meciuri pentru Borussia.

Dorit atât în Premier League, cât și în La Liga, Haaland ar prefera un transfer în Spania, potrivit jurnalistului Gianluca di Marzio, specializat în mercato.

Ferran e blaugrana! » Semnează pe cinci ani și jumătate și va fi prezentat mâine la Barcelona
SPANIA
Ferran e blaugrana! » Semnează pe cinci ani și jumătate și va fi prezentat mâine la Barcelona

„Haaland preferă La Liga. I-a cerut impresarului să-l transfere la Real Madrid”

„Lui Haaland nu îi place Premier League foarte mult, nu e tocmai visul său. Preferă La Liga, îi place foarte mult acel campionat. Cred că este mediul potrivit în care să joace acum. Sau să rămână în Bundesliga. Nu este sigur că va pleca în vară, Borussia crede că încă un an petrecut de Haaland acolo ar fi decizia corectă pentru cariera lui.

Din La Liga, doar Real Madrid și Barcelona îl pot transfera. Precum Mbappe, vrea să joace la Real Madrid, i-a cerut impresarului să încerce transferul la Real Madrid. Dacă nu se poate, atunci la Barcelona. Pe listă urmează Chelsea, Manchester United”, a spus Di Marzio pentru wett freunde.

Borussia Dortmund încearcă să-l păstreze pe Haaland

Încercând să-l convingă pe tânărul atacant norvegian să mai rămână cel puțin un an la ei, conducătorii Borussiei i-au propus lui Erling Haaland dublarea salariului, potrivit Sport Bild: de la 8 milioane de euro, la 16! Ceea ce ar însemna că, la doar 21 de ani, ar fi cel mai bine plătit jucător al galben-negrilor. Cu patru milioane peste Marco Reus, 32 de ani, căpitanul echipei.

Conform sursei citate, președintele clubului, Hans-Joachim Watzke, se va întâlni cu Mino Raiola în ianuarie, pentru o nouă rundă de negocieri.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Scandal uriaș la polonezi » Selecționerul Paulo Sousa i-a „lucrat” și a semnat cu Flamengo! „Ești un laș! Dezertor”

Provocarea lui Bonucci către Cristiano Ronaldo: „Știe că o s-o încaseze” + Mancini visează la titlul Mondial

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
paiazze
paiazze  •  28 Decembrie 2021, 00:21
Postat de Abanos Rostaș pe 27 Decembrie 2021, 18:43

Parcă e King Kong scandinav ...Rar ți-e dat să vezi o persoană mai nasoală decât ăsta . E bun de învățat câinii să latre ...

Bai, imi pare rau sa-ti zic, dar tu pari o persoana mai nasoala decat asta. Te afecteaza asa de tare mutra lui? Ca pe el nu pare sa-l incurce la fotbal. Du-te, nene, la pascut, ca fug oile fara tine. Nu de alta, dar dupa gandire pari fix un cioban cu doue clase.

remarque
remarque  •  27 Decembrie 2021, 23:30
Postat de bjk86 pe 27 Decembrie 2021, 17:55

76 de goluri in 75 de meciuri, asta da randament...

da da, cam in stilul lui Man si a lui Ianis. Cand il vezi pe norvegian cum alearga, cum suteaza, cum dribleaza, cum se impune, te intrebi daca e om sau extraterestru. Pe langa puii nostri de gostat pare extraterestru

ripensistu
ripensistu  •  27 Decembrie 2021, 20:32

De ce sa plece? Sa ramana la Dortmund, nu sa mearga la echipe cocalare.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează