INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Vedeta lui Manchester City face o declarație uluitoare la 22 de ani: „Eu nu mai duc o viață normală”

Erling Haaland face o declarație uluitoare. Foto: Imago Images
Erling Haaland face o declarație uluitoare. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 26 mai 2023 11:23 / Actualizat vineri, 26 mai 2023 15:54

Erling Haaland (22 de ani), golgheterul lui Manchester City, admite că oriunde merge e confruntat cu viața de fotbalist. Și că face eforturi să se înconjoare de oameni „cinstiți și drăguți”, care-i dau „energie și bucurie”. El tocmai a fost declarat „cel mai bun jucător al sezonului” în Anglia.

Norvegianul a primit joi seară trofeul pentru „Cel mai bun jucător al sezonului” în Anglia, decernat anual de Asociația Jurnaliștilor de Fotbal din Marea Bitanie. 

Autorul a 52 de goluri în 51 de partide, atacantul s-a impus cu o majoritate covârșitoare de voturi, 82 la sută, în fața „tunarilor” Bukayo Saka și Martin Odegaard, mărturisind, cu modestie, că „mă așteptam să fac lucruri bune, da nu mă așteptam să fie atât de bun”. Mai ales că se află la primul său sezon în Premier League.

Florin Răducioiu s-a enervat în direct: „Nu pot accepta asemenea imagini! Doar în România le vezi”
SEPSI
Florin Răducioiu s-a enervat în direct: „Nu pot accepta asemenea imagini! Doar în România le vezi”

Erling Haaland a câștigat titlul și mai are de jucat două finale

Haaland a câștigat deja titlul cu Manchester City și are șansa de a plusa în finala Cupei Angliei, sâmbătă, 3 iunie, contra lui Manchester United, și o săptămână mai târziu în finala Ligii Campionilor, cu Inter, la Istanbul. 

Un parcurs fantastic, pe teren. Dar care, la numai 22 de ani, l-a obligat să-și schimbe radical viața, după cum a dezvăluit într-un interviu acordat postului scandinav Viaplay.

„Eu nu mai duc o viață normală. Pur și simplu, asta-i situația. Oriunde merg sunt confruntat cu viața de fotbalist. Într-adevăr, în timpul liber încerc să iau un pic distanță față de munca de zi cu zi”, a dezvăluit internaționalul norvegian.

Erling Haaland nu-și revede meciurile și golurile

În acest sens, el le-a mărturisit reporterilor Viaplay că nu obișnuiește să-și revadă evoluțiile și golurile marcate: „Cred că m-ar duce și mai mult în cealaltă extremă. Prefer să mă înconjur de oameni cinstiți și drăguți, care-mi dau energie și îmi aduc bucurie”.

Cum îl văd coechipierii pe Haaland în afara terenului? Jack Grealish a stârnit zâmbete: „Eu cred că Erling pleacă de la stadion acasă, se așează cu familia la masă și cere ceva de mâncare”.

36 de goluria marcat Haaland în Premier League 2022/2023, înregistrând astfel un nou record de reușite pentru un fotbalist aflat la primul sezon în campionatul Angliei

Citește și:

Salah, devastat după ce Liverpool a ratat Liga Campionilor

Top 4 stabilit în Premier League » Liverpool a ratat Liga Campionilor

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează