INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

Haaland e tot mai aproape de Manchester City! Norvegianul va fi cel mai bine plătit din Premier League

Erling Haaland// Foto-Imago
Erling Haaland// Foto-Imago

Articol de - Publicat miercuri, 16 martie 2022 15:39 / Actualizat miercuri, 16 martie 2022 17:03

Transferul lui Erling Haaland (21 de ani) la Manchester City este dat ca iminent de Sport Bild, iar salariul atacantului a fost dezvăluit în Daily Mail, 31 de milioane de euro anual, peste Cristiano Ronaldo și De Bruyne!

L-a ratat pe Harry Kane în vara trecută, apoi Cristiano Ronaldo a ales-o pe United, dar Pep Guardiola ar putea să-și aducă, în sfârșit, un golgheter pentru sezonul viitor. Și vârful de careu de care are atâta nevoie la Manchester City. După ce a fost plimbat pe la Real Madrid, Barcelona sau PSG, Sport Bild a anunțat ca „iminent” transferul lui Erling Haaland în Anglia.

Fotbalul din Rusia, în pragul falimentului » Un club de top nu mai poate plăti salariile! Toate vedetele au plecat
Război în Ucraina
Fotbalul din Rusia, în pragul falimentului » Un club de top nu mai poate plăti salariile! Toate vedetele au plecat

Peste 250 de milioane pentru transferul lui Haaland

„Cetățenii” sunt gata să satisfacă toate pretențiile clubului, jucătorului și impresarului. Potrivit unei înțelegeri care expriă pe 30 aprilie, el poate fi cumpărat pentru 75 de milioane de euro, suma trecută în clauza din contractul cu Borussia Dortmund valabil până în 2024, iar opțiunea ar trebui activată urgent, din motive birocatice. 

Pe lângă acești bani, City știe că are de achitat și comisionul lui Raiola și salariul lui Haaland, care ar face ca afacerea totală să poată depăși 250 de milioane de euro.

Haaland n-are loc la Real de Mbappe!

Daily Mail a aflat și cât ar urma să câștige norvegianul la clubul cu proprietar din Emirate. 500.000 de lire sterline pe săptămână, adică 31 de milioane de euro anual. Astfel dintr-un foc ar deveni cel mai bine plătit fotbalist din Premier League, peste Cristiano Ronaldo și peste viitorul său coleg Kevin de Bruyne, ambii încasând 24 de milioane pe sezon.

Englezii explică de ce variantele Real și Barca sunt tot mai puțin plauzibile: madrilenii s-au decis asupra lui Kylian Mbappe și ca să vină și Erling ar trebui să plece Benzema, lucru imposibil, iar catalanii stau încă rău cu finanțele și nu-și permit o afacere de anvergură.

150 de milioane de euroeste cota lui Haaland, potrivit transfermarkt.com

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Calificare pentru Ucraina! Yaremchuk a luptat ca în război la Amsterdam!

Ronaldo, încurcat de propriii colegi în meciul cu Atletico » Portughezul, aproape să fie făcut KO de Maguire

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
ripensistu
ripensistu  •  16 Martie 2022, 23:26

Stai ma la BvB, o echipa de traditie, nu pleca la echipe de carton precum Man City care se va desfiinta imediat ce arabii *** se vor plictisi de jucarie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1971898589662252
Calin Niculescu  •  16 Martie 2022, 17:28

Asta in timp ce Digi, scrie ca norvegianul prefera Spania...n-ati vrea voi, jurnalistii astia de sport sa asteptati ca sa se intample si apoi sa scrieti si sa comentati ????

valyomanyd
valyomanyd  •  16 Martie 2022, 17:10

Haaland e mai aproape si de Real, Barca,, etc...Stiri la numar !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează