INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  RECORD

Erling Haaland, direct în istoria Premier League » Ce record a spulberat după ce a marcat în poarta lui Liverpool

Erling Haaland (23 de ani), atacantul norvegian al celor de la Manchester City, a stabilit o bornă istorică, după ce a marcat în egalul dintre „cetățeni” și Liverpool, scor 1-1, în runda cu numărul 13 din Premier League. +14   FOTO
Erling Haaland (23 de ani), atacantul norvegian al celor de la Manchester City, a stabilit o bornă istorică, după ce a marcat în egalul dintre „cetățeni” și Liverpool, scor 1-1, în runda cu numărul 13 din Premier League.

Articol de - Publicat sambata, 25 noiembrie 2023 17:16 / Actualizat sambata, 25 noiembrie 2023 18:20

Erling Haaland (23 de ani), atacantul norvegian al celor de la Manchester City, a stabilit o bornă istorică, după ce a marcat în egalul dintre „cetățeni” și Liverpool, scor 1-1, în runda cu numărul 13 din Premier League. 

Sâmbătă după-amiază, pe Etihad Stadium din Manchester, campioana Angliei, Manchester City, a primit vizita lui Liverpool, în cel mai interesant duel al etapei cu numărul 13 din Premier League. 

Ianis Hagi pleacă de la Alaves » Decizia noului antrenor
ALAVES
Ianis Hagi pleacă de la Alaves » Decizia noului antrenor

A fost meciul în care Erling Haaland, norvegianul adus de Manchester City de la Borussia Dortmund, a intrat în istoria fotbalului englez. 

Erling Haaland a intrat în istoria Premier League, după ce a înscris în Manchester City - Liverpool 

Nordicul a devenit jucătorul care a reușit cel mai repede să ajungă la 50 de goluri înscrise în Premier League, în numai 48 de meciuri, scriu cei de la Daily Mail

Erling Haaland a bătut astfel recordul deținut până acum de Andy Cole (52 de ani), fostul mare atacant al rivalei locale, Manchester United

Internaționalul englez reușise să ajungă la 50 de goluri marcate în prima ligă engleză în 65 de partide, mai arată sursa citată. 

260 de goluria înscris Alan Shearer în Premier League, cel mai bun marcator din istoria competiției

De asemenea, Erling Haaland a marcat 50 de goluri în Premier League mai rapid decât Alan Shearer, care a avut nevoie de 66 meciuri, Ruud van Nistelrooy (68 de meciuri), Fernando Torres sau Mohamed Salah, fiecare având nevoie de 72 de partide. 

Citește și: 

Carlo Ancelotti nu vrea să plece de la Real: „Voi aștepta oferta Madridului până în ultima clipă”

La patru goluri de recordul clubului, Antoine Griezmann este sincer și modest: „Trebuie să merit ca să fiu considerat o legendă a lui Atletico!”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (4)
Vrajitoarea
Vrajitoarea  •  26 Noiembrie 2023, 08:35

Fotbalistul...atomic!

VardyParty
VardyParty  •  25 Noiembrie 2023, 18:37

Chiar stateam langa una intr-un barulets, (vorba lu' Victor B) si o aud ca incepe sa zumzaie Norwegian Wood. Just like that. Pai bine fai, nu mai ai nici o rusine???

VardyParty
VardyParty  •  25 Noiembrie 2023, 18:36

In alta ordine de idei era intersant de stiut cum ar fi reactionat Maestrul G'Diola daca i-l rapea Klopp pe teren (sa il altoiasca) pe mancatorul de balene si alte cruditatsi de mare, toate norvegiene.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează