INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGA CAMPIONILOR

Erling Haaland, speranța celor de la Borussia Dortmund în duelul cu FC Sevilla din Liga Campionilor

Erling Haaland (20 de ani)
Erling Haaland (20 de ani)

Articol de - Publicat marti, 16 februarie 2021 15:02 / Actualizat marti, 16 februarie 2021 15:02

FC Sevilla și Borussia Dortmund se vor înfrunta pe 17 februarie, de la ora 22:00, în manșa tur din optimile Ligii Campionilor, iar trupa de pe Signal Iduna Park, aflată la unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani, își pune speranțele în golgeterul Erling Haaland (20 de ani).

Dortmund merge la Sevilla în cel mai bun moment al andaluzilor din acest sezon. Trupa lui Julen Lopetegui are nouă victorii consecutive în campionat și Cupă, iar Bono a închis poarta în ultimele șapte! Și are în marocanul En-Nesyri cel mai bun marcator, cu 13 reușite. Deși în grupele Ligii nu a evoluat titular decât de două ori, a marcat patru goluri în această ediție. 

Erling Haaland contra metronomului andaluz

Borussia îi va răspunde pe "Sánchez-Pizjuán" cu argumentul Haaland. Norvegianul se poate lăuda cu statistici fantastice, 23 de goluri în 23 de partide din actualul sezon. Erling este și golgeterul competiției în curs, cu șase reușite (patru contra lui Bruges), poziție împărțită cu Neymar, Morata și Rashford. z

Marco Rose, noul antrenor al celor de la Borussia Dortmund

Marco Rose va deveni al 47-lea tehnician din istoria de 111 ani a celor de la Borussia Dortmund. Anunțul oficial a fost făcut de Borussia Monchengladbach, actuala formație a lui Marco Rose, care a anunțat că antrenorul german se va alătura clubului de pe Signal Iduna Park.

VIDEO. Erling Haaland a marcat o dublă în înfrângerea suferită de echipa sa împotriva celor de la Gladbach

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Cristiano Ronaldo, regele KO-urilor » Borna impresionantă a starului lusitan înainte de duelul cu Porto din Liga Campionilor

Walter Zenga ar putea reveni în Serie A! Cu ce echipă și-a dat acordul să semneze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează