INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CHELSEA ATACĂ

"Erorile arbitrale sînt un atac la Abramovici"

Presa din Anglia scrie că
Presa din Anglia scrie că "Erorile arbitrale sînt un atac la Abramovici"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 aprilie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 08 aprilie 2011 14:02

Chelsea a fost dezavantajată la meciul cu Manchester United, 0-1 în turul "sferturilor" Ligii, cînd "centralul" spaniol Undiano Mallenco nu le-a acordat londonezilor un penalty clar cînd Evra l-a faultat pe Ramires.


Nu-i prima greşeală de arbitraj contra celor din "Stamford Bridge" în Champions League.

Penaltyurile nedate în semifinala cu FC Barcelona din 2009 rămîn chiar memorabile. Lor li se adaugă golul acordat lui Liverpool în 2005, cînd mingea şutată de Luis Garcia nu a trecut de linia porţii, eliminarea uşoară a lui Drogba în finala din 2008 ori penalty-ul refuzat la faultul asupra lui Salomon Kalou comis de interistul Samuel în ediţia trecută. Toate aceste episoade i-au făcut pe cei de la Chelsea să creadă că la mijloc este vorba de o conspiraţie.

Presa insulară a precizat: "UEFA are ceva împotriva miliardarilor arabi şi a oligarhilor ruşi care au pătruns în fotbal. Nu-i doresc, îi resping, se face totul ca echipele acestora să nu ajungă prea departe în Europa. Chiar preşedintele Platini s-a arătat pe faţă contra lor, a declarat că banii lor îmbolnăvesc fotbalul. Erorile de arbitraj nu reprezintă, astfel, decît un atac la adresa lui Roman Abramovici, care a făcut investiţii importante, fără a-şi împlini marele ţel, cucerirea Ligii. Pare un vis interzis, de alţii".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
lupopa
lupopa  •  08 Aprilie 2011, 21:46

lasa amu ca cu manchester la 2-1 o fost clar favorizati de albitri , amu nu poate sa fie bastani si in campionat si in champions league

Vezi toate comentariile (1)
Comentează