CAMPIONATE  ·  ITALIA

Cum încearcă italienii din Bergamo să evite izolarea » Căpitanul Atalantei: „Sunt unii care ies câte o oră”

Teste de coronavirus pe aeroportul din Cracovia, foto: Guliver/gettyimages
Teste de coronavirus pe aeroportul din Cracovia, foto: Guliver/gettyimages

Miercuri, 25 Martie, 09:24

Alejandro „Papu” Gomez (32 de ani), căpitanul Atalantei, a declarat că oamenii din Bergamo, cel mai afectat oraș din Italia din cauza pandemiei de coronavirus, folosesc orice scuză pentru a-și părăsi locuințele.

Căpitanul echipei minune din Champions League a vorbit, pentru cotidianul Ole, despre comportamentul oamenilor din Bergamo și faptul că încearcă orice pentru a ieși din izolare, trecând peste orice regulă impusă de statul italian. 

„Cred că la început a fost multă dezinformare și cu toții am luat-o foarte ușor. Ne-am gândit că este doar o altă gripă, un virus ca oricare altul, care apare în timpul iernii, așa că am continuat să trăim o viață normală. Există încă oameni pe străzi. Sunt cei care merg să alerge, cei care scot câinele afară și petrec o oră plimbându-se pentru că sunt plictisiți acasă sau cei care se gândesc să meargă la supermarket”, a declarat Papu Gomez, conform eurosport.co.uk.

Papu Gomez: „Nu ies la alergat, chiar dacă sunt sportiv și este treaba mea”

Papu Gomez ține cont de regulile impuse de italieni, iar pentru el, sănătatea primează: „Nu ies la alergat, chiar dacă sunt sportiv și este treaba mea”. 

În Bergamo, 22% din medici au căzut bolnavi sau au fost carantinați, a declarat Guido Marinoni, șeful asociației locale de medici generaliști. 

MAI, ordonanța militară nr. 3: când și cum mai putem părăsi locuințele!

Citește și alte știri despre impactul coronavirusului în fotbal:O familie din Alba, amendată pentru că nu a trecut ora pe declarația pe propria răspundere. Reacția poliției. Ce au găsit în pungă

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:00 MotoGP, Reluare

Marele Premiu al Japoniei 2010

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1