INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

Primul jucător de la Atalanta depistat pozitiv cu coronavirus » A fost coleg cu Ciprian Tătărușanu

Marco Sportiello
Marco Sportiello

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 martie 2020 08:06

Marco Sportiello (27 de ani), portarul Atalantei, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Este primul jucător al echipei din Bergamo ce a contractat noul COVID-19.

Sportiello, care a strâns 4 meciuri pentru Atalanta în acest sezon, este însă asimptomatic.

Clubul a anunțat situația portarului printr-un comunicat emis marți seară: „Vă informăm prin prezenta că autoritățile locale de sănătate au comunicat astăzi clubului pozitivitatea COVID-19 a fotbalistului Marco Sportiello.

Marco este în prezent asimptomatic. Carantina preventivă, pentru Marco și toți membrii primei echipe, se va încheia la 27 martie 2020”.

Coleg cu Ciprian Tătărușanu în 2017

Marco Sportiello a fost împrumutat de Atalanta în 2017 la Fiorentina, unde a fost rivalul lui Ciprian Tătărușanu timp de 6 luni, înainte ca românul să plece la Nantes. În vara lui 2018, portarul italian s-a întors la Atalanta și a fost împrumutat pentru un nou sezon, de data aceasta la Frosinone.

Orașul Bergamo reprezintă epicentrul pandemiei de coronavirus în Italia.  Un expert pneumolog din Bergamo susține că meciul Atalanta - Valencia, 4-1, jucat pe 19 februarie în optimile Ligii Campionilor ar fi responsabil în mare măsură pentru explozia epidemiei în Lombardia și Spania. Citește mai multe detalii aici.

MAI, ordonanța militară nr. 3: când și cum mai putem părăsi locuințele!

Citește și alte știri despre coronavirus:

Recomandări de filme şi documentare din sport » Staţi acasă! Avem ce vedea pe Netflix şi HBO GO

Interviu cu Liţă Dumitru, din SUA, a treia cea mai afectată țară de COVID-19: „Cum sunt tratați românii aici, în pandemie? E lucrul care m-a surprins cel mai mult"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează