INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ADVERSARI EUROPA LEAGUE

Eşti fotbalist şi vrei să dea Schalke 1,5 milioane de euro pe tine? Îi DAI trei goluri ;)

Teemu Pukki (stînga) este noul coleg al lui Ciprian Marica la Schalke 04
Teemu Pukki (stînga) este noul coleg al lui Ciprian Marica la Schalke 04

Articol de GSP - Publicat joi, 01 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 01 septembrie 2011 11:16

Dacă Steaua încearcă să se întărească pentru a se califica în primăvara europeană, şi adversarele aplică aceeaşi strategie. Schalke 04 l-a achiziţionat pe internaţionalul finlandez Teemu Pukki, de la HJK Helsinki

Concurenţa va fi din ce în ce mai dificilă pentru Ciprian Marica. Teemu Pukki (21 de ani) este atacant şi i-a convins pe nemţi să-l transfere după ce a marcat cele trei goluri ale echipei HJK Helsinki în dubla cu Schalke 04, din play-off-ul Europa League.

Potrivit Bild, suma transferului este de 1,5 milioane de euro, anunţă Mediafax.

Schalke a renunţat la Mario Gavranovici (21 de ani), pe care l-a împrumutat la FSV Mainz până la finalul sezonului, cu opţiune de cumpărare. Pe lîngă Marica, în atacul echipei germane mai joacă Raul şi Huntelaar.

Schalke 04 este adversara Stelei în grupa J a Ligii Europa, din care mai fac parte Maccabi Haifa (Israel) şi AEK Larnaca (Cipru). Steaua va juca împotriva echipei lui Marica pe 15 septembrie, pe National Arena.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ronaldo666
ronaldo666  •  01 Septembrie 2011, 17:12

e inlocuitoru lu elia dar prima sansa o are marica

dr_skit
dr_skit  •  01 Septembrie 2011, 15:48

deci il ia steaua pe tatu? =))

gurgu.nicolae
gurgu.nicolae  •  01 Septembrie 2011, 13:22

vai de marica pana acuma intra in minutul 85 acum nu o sa mai joace deloc .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează