INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Eto'o a semnat pe trei ani cu Anzhi pentru 60 milioane de euro!

Samuel Eto'o a semnat cu Anzhi pentru 60 de milioane de euro!
Samuel Eto'o a semnat cu Anzhi pentru 60 de milioane de euro!

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 august 2011 00:00 / Actualizat sambata, 20 august 2011 17:53

Atacantul camerunez al formaţiei Internazionale Milano, Samuel Eto'o, a semnat, vineri, un contract pe trei ani cu gruparea rusă Anzhi, a declarat un oficial al Federaţiei de Fotbal din Camerun.

"Eto'o a semnat ieri. Nu există niciun dubiu", a declarat un responsabil al federaţiei cameruneze, care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

Postul naţional de radio din Camerun a evocat, de asemenea, un contract pe trei ani semnat de Eto'o, care ar urma să primească un salariu anual de aproximativ 20 de milioane de euro.

Pe de altă parte, presa italiană scrie că Inter i-a anunţat pe oficialii ruşi că nu acceptă o sumă mai mică de 29 de milioane de euro pentru transferul lui Eto'o, în timp ce cei de la Anzhii Mahacikala au oferit doar 24 de milioane de euro.

Eto'o (30 de ani) este cel mai bun marcator al echipei Inter, cu 41 de goluri în sezonul 2010-2011.

sursa: mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
flo_ax
flo_ax  •  20 August 2011, 23:18

Daca semneaza cu rusii, e clar ce caracter josnic are. Fiu de sluga, isi vinde sufletul pt niste euro in plus. In ultimii 6-7 ani a avut salarii undeva in jur de 10 milioane pe sezon, plus sponsori, contracte de publicitate si drepturi de imagine etc.. Mai intelegeam daca nu avea bani, dar are cat nu poate cheltui intr-o viata...in mod normal. Mai stii ca vrea sa-si cumpere o insula sau vreo echipa de fotbal?

submarina
submarina  •  20 August 2011, 23:12

Anzhi nici pe departe nu e o echipa de top, suprematia o tin si tot timpul vor tine-o Moscova si Sankt Petersburg

orack77
orack77  •  20 August 2011, 23:02

Ziaristi care ca de obicei va place sa mancati rahat cat cuprinde! Transferul inca nu sa facut,stiu asta pentru ca locuiesc in Italia si am vazut la stiri ca inca nu se inteleg la suma de transfer...asa ca ELIMINATI TITLUL ACELA CUM CA SA TRANSFERAT! Disperati de minciuni ce sunteti!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close