INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Eto'o, despre Messi: „Îmi pare rău, dar nu-l vom lăsa să se odihnească” + Camerunezul vrea ca Leo să decidă totul la Barcelona!

foto: Guliver/Getty Images
foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat joi, 11 iunie 2020 10:45

Samuel Eto'o, fostul mare atacant camerunez, spune că, dacă ar fi acum la Barcelona, ”l-aș întreba întotdeauna pe Messi pe cine ar vrea să aibă alături în echipă. E cel mai bun din toate timpurile”.

Când La Liga e gata de start, Samuel Eto'o vorbește de Barcelona și de Messi. Inima lui a rămas blaugrana, după opt trofee și 130 de goluri în 199 de meciuri, iar Leo e preferatul lui. Îi vede iar campioni pe catalani și crede că e normal ca Barça să fie dependentă de argentinian.

Eto'o crede că: „Messi e cel mai bun din toate timpurile”

"E cel mai bun fotbalist din lume, cel mai bun din toate timpurile. Dacă eu aș decide, l-aș întreba întotdeauna pe cine ar vrea să aibă alături în echipă", afirmă fostul atacant camerunez pentru Marca. "Nu mai poate alerga ca un tânăr de 25 de ani, chiar dacă reușește uneori. Catalanii ar trebui să-i ofere cea mai puternică formație pentru ca el să continue să ne facă fericiți. Îmi pare rău pentru el, dar nu-l vom lăsa să plece sau să se odihnească. Să joace până la 70 de ani".

Eto'o, despre relația cu Guardiola: „Personal, nu a fost ceea ce așteptam de la Pep”

La Messi ține enorm, la Pep Guardiola, mai puțin. Din cauza relației lor reci s-a despărțit de „Camp Nou”, în 2009. „Am spus o dată că îl iubesc ca antrenor, dar nu atât de mult ca persoană. Asta simt. Personal, nu a fost ceea ce așteptam și mulți jucători au zis același lucru despre el”. Rămâne încântat de antrenorul Pep: „Pregătește meciurile ca nimeni altul. A fost incredibil în 2009. Modul lui de a vedea fotbalul, atacul, controlul, mingea... Era cel mai bun”.

„Pentru mine, fotbalul e ca teatrul. Stai și privești tiki-taka, pasând mingea... Nu e unicul mod de a câștiga, dar acesta e special. Al lui Pep”
- Samuel Eto'o

„E o minciună ce se spune de Mourinho”

Pentru Eto'o, José Mourinho a fost mai mult decât un antrenor. Nu doar cel cu care a cucerit "tripla" Ligă - Serie A - Cupa Italiei în 2010, la Inter. „În primul rând, mi-e prieten”, spune fostul atacant african. „Unii încearcă să-l prezint drept controversat. E o minciună. Sunt niște ipocriți, nu vor oameni adevărați. José e un învingător, născut să fie lider”.

Citește mai multe știri din La Liga

Dezvăluiri din interiorul lui Real Madrid » Omul cu puteri depline în vestiar care s-a certat cu Sergio Ramos: „Nu sunt la dispoziția lui”

La Liga ha vuelto! Titlul, o afacere în doi, între marile rivale Barcelona și Real

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează