INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  EURO 2020

Spaniolii ar putea schimba orașul-gazdă pentru EURO » Arena aleasă și care este motivul

Estadio de la Cartuja // foto: Guliver/gettyimages
Estadio de la Cartuja // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 aprilie 2021 12:02 / Actualizat vineri, 16 aprilie 2021 12:49

Federația Spaniolă de Fotbal ia în calcul să mute la Sevilla meciurile de la EURO 2020 care ar fi trebuit să se joace la Bilbao, pe „San Mames”.

„Estadio de La Cartuja”, arenă cu o capacitate de 60.000 de locuri, ar putea găzdui meciurile care ar trebui să se joace pe „San Mames”, în Bilbao. Guvernul basc continuă să fie ferm pe poziții și refuză să permită utilizarea arenei „San Mames” pentru EURO, în contextul epidemiologic actual. În aceste condiții, Luis Rubiales, președintele Federației, caută alternative pentru găzduirea celor patru meciuri asumate de Spania.

Meciurile de la EURO 2020, la Sevilla?

Iar„Estadio de La Cartuja”, din Sevilla, pare a fi varianta ideală. Dacă stadionul din Sevilla va fi confirmat la ședința UEFA de luni, 19 aprilie, atunci acesta va găzdui meciurile Spaniei cu Suedia (14 iunie), Polonia (19 iunie) și Slovacia (23 iunie), precum și optimea de finală dintre câștigătoarea grupei B și locul 3 din grupa A, D, E sau F.

Pe 20 aprilie, decizia oficială a UEFA

Comitetul Executiv al UEFA se va reuni pe 19 aprilie, cu o zi înaintea Congresului UEFA, la care va fi luată o decizie finală în privinţa oraşelor gazdă ale Euro 2020, amânat cu un an din cauza pandemiei de COVID-19.

VIDEO. „Steaua by night”! Imagini SENZAȚIONALE cu noua arenă din Ghencea, cu luminile aprinse

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Messi ajută la achiziționarea a 50.000 de doze pentru vaccinarea fotbaliștilor sud-americani împotriva Covid-19

Veste bună pentru fanii „Los Blancos” » Și-a prelungit contractul cu Real Madrid

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maistorkokir
maistorkokir  •  16 Aprilie 2021, 14:37

Sa pui nationala Spaniei sa joace la Bilbao in Tara Bascilor, n-a fost niciodata o idee buna. Au incercat sa celebreze poate, dezmembrarea ETA din urma cu cativa ani. E ca si cum Romania ar juca la Sfantu Gheorge sau Miercurea Ciuc meciurile oficiale de acasa.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează